Diskuze k článku S lupou do historie: Stargate Atlantis
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 2. 2022 / 15:13:47 (před 2 roky)
on

Přijde mi naprosto neuvěřitelný, kolik let uplynulo od doby, kdy jsem čakel s napětím na každý další díl SGA. Článek mě inspiroval k tomu, abych si SGA pustil znovu - stojí za to :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 2. 2022 / 15:22:14
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
9. 2. 2022 / 15:27:20 (před 2 roky)
off

Sice se mi SG-1 líbí nejvíce, ale SGA taky rozhodně stojí za to a viděla jsem to několikrát a ráda se k tomu vracím. :) Nostalgie :)

Janey T.
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
9. 2. 2022 / 15:55:03 (před 2 roky)
off

Škoda toho zrušeného závěrečného filmu, takhle to zůstalo tak divně uzavřeně neuzavřené. Snad nás v příštích letech čeká něco nového :)

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
9. 2. 2022 / 17:04:35 (před 2 roky)
off

Bývaly doby, kdy sci-fi bylo prostě sci-fi... a nic "víc". :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 2. 2022 / 17:04:50 (před 2 roky)
off

SG frančízu z hlouby duše nenávidím, ale z SGA jsem kvůli Zelenkovi pár scén i viděla :D. A jeho "Ti herci jsou takoví idioti, já s nima pracovat nebudu" je i u mě hodně hodně vysoko :D. Kdyby nic, tak Zelenkovy nadávací scény stojí fakt za to :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
9. 2. 2022 / 17:28:46 (před 2 roky)
off

"I am trying do prdele!"

SGA jsem neviděla, zkoušela jsem pilot, ale už to mělo úplně jinou atmosféru než SG1 a nebyl tam RDA. Teda semo tamo jo, ale to ani nestojí za řeč. Vyzdvihla bych parádní titulkovou sekvenci. A sestřih hlášek Radka Zelenky na youtube vřele doporučuju. Když je bídně, vždycky potěší.:)

For crying out loud!
bodlinka7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
9. 2. 2022 / 17:30:36 (před 2 roky)
off

Já miluju SGA. Prvně jsem to viděla asi před 16 lety? Sheppard je jeden z mých nejoblíbenějších hlavních hrdinů. Wraithti jsou dobrý záporáci, samozřejmě nejlepší je Todd :-)
Beckett, Ford, Lorne, samozřejmě Zelenka jsou skvělí, McKay aspoň skvěle protivný, Teyla, pravda, ta mě neba. No, a Ronon, to byla crush na první pohled. Všichni velitelé byli dobří, a teda moc mě nebrali replikanti, a Kolja pak už byl vyloženě otravnej. A taky mě mrzí ten chybějící slibovaný film.
Asi si to pustím znovu, viděla jsem to komplet asi 3x.

Cermmi
Běžný uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
9. 2. 2022 / 19:27:01 (před 2 roky)
off

Že by bylo na čase zase zkouknout všechny hvězdné brány? :)

ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
9. 2. 2022 / 19:29:20 (před 2 roky)
off

Tohle byl můj velmi oblíbený seriál.

Martin Kramář
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
10. 2. 2022 / 01:03:12 (před 2 roky)
off

Doprdele to je na hovno tohleto kdo to vymyslel že budeme pod vodou tentokrát ? :D

uran
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
10. 2. 2022 / 07:21:34 (před 2 roky)
off
Cermmi napsal(a):

Že by bylo na čase zase zkouknout všechny hvězdné brány? :)

I tuhle katastrofu? :)

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 2. 2022 / 07:22:05
Katka Mrkvicová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 2. 2022 / 08:43:53 (před 2 roky)
off

Tohle je absolutní klasika. SG1 jsem měla ráda, ale Atlantidu jsem milovala a vždy si ráda dávám opáčko. Zelenka je se svými hláškami nesmrtelný a Rodney ??To je kapitola sama pro sebe. Jistě, mělo slabší i lepší chvilky, ale i po těch letech je to silná srdcovka asi jako Firefly

igwar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
10. 2. 2022 / 10:56:46 (před 2 roky)
off

Zelenka je skvelý hlavne v ANG originále. Keď som SGA prvý raz videl nadabované do CZ bol som z heho sklamaný. Bol predabovaný a niektoré jeho české hlášky boli poznemené. Pointa väčšiny z nich bola v tom, že ostatní nerozumeli, čo v češtine hovorí. Keď v nadabovanej verzii všetci hovoria česky, už to nemá ten šmrnc a niekedy aj zmysel.

Cermmi
Běžný uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
10. 2. 2022 / 18:46:16 (před 2 roky)
off
uran napsal(a):

I tuhle katastrofu? :)

Ne! Tahle neexistuje !

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
10. 2. 2022 / 20:32:20 (před 2 roky)
off
Martin Kramář napsal(a):

Doprdele to je na hovno tohleto kdo to vymyslel že budeme pod vodou tentokrát ? :D

Myslím, že moje čeština se začíná zlepšovat, protože asi chápu, cos tím chtěl říct.. :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 2. 2022 / 13:15:39 (před 2 roky)
off

Já teda nevím, ale třeba pilot SGA je podle mě hodně dobrej, všechno skvěle uvede, jde na něj koukat, i když jsi SG-1 neviděl (jsi v tu chvíli Sheppard), pokud jo, oceníš camea známých postav. Noví záporáci jsou boží a hudba je naprosto dokonalá. Rozhodně patří k silnějším dílům, aspoň teda u mě.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.