Diskuze k článku Postřehy z TCA: CW
Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 1. 2013 / 09:50:06 (před 11 roky)
off

Neni to Battle Royal na stejnym principu jako HG? Tak to muzou zkombinovat, ne? :D Stejnak nevim, k cemu by jim byli 2 skoro stejny serialy.

Ten spin-off VD se mi vubec nelibi. Ale tesim se na Carrie Diaries :)
A mam hroznou radost z moznyho obnoveni Supernatural :)))

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Editováno: 2x | Naposledy: 14. 1. 2013 / 09:55:27
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 1. 2013 / 09:55:19 (před 11 roky)
off

To já se zase na ten spin-off těším.

Jinak doufám, že Arrow bude prodloužen, co nejdřív.

Deniii
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
14. 1. 2013 / 10:38:07 (před 11 roky)
off

:D Doufám že bude Arrow prodloužen :D a doufám že oficiálně prodlouží Hart of Dixie :D Spin-off VD?? :D Tak to zase bude něco, samotný VD mě už nebaví :D ale jsem ráda za prodloužení Supernatural :D a jsem zvědavá jak to dopadne s tím Beauty and the Beast :D a na The Selection jsem zvědavá, teda jestli to natočí :D

RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
14. 1. 2013 / 10:53:38 (před 11 roky)
off

Na spin-off VD sa teším, hlavne keď Phoebe bude hlavnou postavou :D

A dúfam že predlžia Hart of Dixie a Nikitu, zrušiť by mohli radšej serialy, kt su tam už dlho, teda Supernatural a 90210

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
14. 1. 2013 / 11:11:42 (před 11 roky)
off

Proboha, proč chtějí točit Hunger games jako seriál, když se teď točí filmy? To mi nedává smysl...Pokud to teda není jenom něco podobného. Anebo prostě chtějí vytřískat prachy, dokud to jde.

Bored now...
Janna7
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 1. 2013 / 11:12:10 (před 11 roky)
off

Seriál HG? No tak to jsem teda zvědavá :)
Další série Superanturalu... upřímně, nevím, co si myslet. Na jednu stranu jsem ráda, že tu budou s námi kluci Winchestrovic dál, ale na druhou, Superanatural už si opravdu zaslouží slušný konec, pokud v ději nepřijdou na opravdu geniální nápad. SN je moje srdeční záležitost, nechci, aby z toho udělali nekonečný román.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 1. 2013 / 11:51:14 (před 11 roky)
off
Lucius napsal(a):

Neni to Battle Royal na stejnym principu jako HG? Tak to muzou zkombinovat, ne? :D Stejnak nevim, k cemu by jim byli 2 skoro stejny serialy.

Jojo, oni psali, že i tohle, i The Selection je na stejném principu jako HG, že jde v podstatě o velmi podobné seriály, jen u Selection chybí ta násilná stránka... tak ať si to každý přebere :D

lizzy
14. 1. 2013 / 14:00:20 (před 11 roky)
off

Další řadu Supernatural a Arrow bych si dala říct. Ještě prodloužebí Dixie a mohli by zrušit Beauty and Beast aby nezabíral místo jiným a byla bych naprosto spokojená :)

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
14. 1. 2013 / 14:40:51 (před 11 roky)
off

Za SPN som radaa :) Podľa mňa to obnovia, o možnom obnovení sa hovorilo ešte minulý rok, takže super. Síce som mala občas pocit, že to stráca na čare, ale keď príde ten super vtip a tie "špeciálne" epizódy, tak je to bohovské.
Beauty and the Beast nie je síce úplne najhoršie, ale nech to zrušia a nech uvolnia miesto iným seriálom. O 90210 už ani nehovorím.
The Selection - to je niečo ako nevesta pre milionára s budúcnosti s prvkami HG... a čo som čítala recenzie na knihu, vraj nie je to najlepšie :) Sama autorka nadávala cez sociálnu sieť so svojou agentkou na jednu recenzantku, ktorá knihu kritizovala. "Zoseriálovanie" si to nezaslúži, ale seriál by mohol byť možno dobrý a iný. No Battle Royale vyzeralo omnoho lepšie, škoda toho.

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
14. 1. 2013 / 14:48:03 (před 11 roky)
off
Janna7 napsal(a):

Seriál HG? No tak to jsem teda zvědavá :)
Další série Superanturalu... upřímně, nevím, co si myslet. Na jednu stranu jsem ráda, že tu budou s námi kluci Winchestrovic dál, ale na druhou, Superanatural už si opravdu zaslouží slušný konec, pokud v ději nepřijdou na opravdu geniální nápad. SN je moje srdeční záležitost, nechci, aby z toho udělali nekonečný román.

Ja by som bola hrozne rada, keby sa tam na záver ešte objavil Lucifer. 5.séria bola podľa mňa najlepšia a keby to vymysleli ešte nejak tak, že jeho potrebuju zabiť, nie len uväzniť v nejakej diere, aby mohli zatvoriť pekelne brany. Lebo tieto posledné série majú hlavnú dejovú linku celkom o ničom. A tak by to bol celkom epický záver.

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
14. 1. 2013 / 15:41:30 (před 11 roky)
off

No, nejsem si moc jistá, že se budu koukat na další VD, i když půjde o spin-off..
Za Emily jsem ráda, že ji dovysílaj, je to takovej odpočinkovej seroš..chvílemi mi to přijde mile hloupé :)
Myslela jsem si, že na Hart of Dixie jsou pyšní, tak mě překvapilo to spíš nevyjádření, než vyjádření..budu ráda, když bude i další řada :)
K Arrow jsem se ještě nedostala, tak nemůžu hodnotit, ale mám ho v plánu

misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
14. 1. 2013 / 17:28:15 (před 11 roky)
off

Doufám, že BATB se zruší a nahradí ho Wonder Woman, seriálové Hunger Games a něco takového. To všechno by mohlo být skvělé!
A doufám, v prodloužení VD, The Originals mi přijde jako blbost, na samozttaný seriál to sice má, ale stejně to podle mě je předem odsouzeno k úspěchu, ale nepřílišné kvalitě.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
missB
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
14. 1. 2013 / 18:00:29 (před 11 roky)
off

Sice TVD poslední dobou za moc nestojí, ale celkově za nejzábavnější shledávám původní rodinu. Rozhodně zajímaví herci v různých dobách... myslim, že pokud z toho od začátku neudělají kýčovitou romanci, nemuselo by to být vůbec špatný. Ale proč sakra Phoebe Tonkin??? Je to asi ta nejotravnější seriálová herečka, jakou znám. Jejího jednoho výrazu, kdy je znuděná a opovržlivá už mám vážně tak akorát... :-/

Lucius
14. 1. 2013 / 18:12:58 (před 11 roky)
off
missB napsal(a):

Ale proč sakra Phoebe Tonkin??? Je to asi ta nejotravnější seriálová herečka, jakou znám. Jejího jednoho výrazu, kdy je znuděná a opovržlivá už mám vážně tak akorát... :-/

Aspoň nejsem jediná, kdo si to myslí :D

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
FifaH009
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 1. 2013 / 19:30:44 (před 11 roky)
off

No doufám, že Arrow vydrží co nejdéle, protože má podle mě slušně našlápnuto :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
20. 1. 2013 / 15:33:24 (před 11 roky)
off
Lucius napsal(a):

Aspoň nejsem jediná, kdo si to myslí :D

věř mi, to je obsáhlejší list.

fakt by mě ale zajímalo, co tam ti lidi vidí na selection? pilot natočili už loni, dopadlo to špatně, seriál neobjednali, tak nechali scénář napsat znovu a zkusí to jinak. kolik podle popisu skvělých seriálů už po pilotu zařízli, aniž by si na ně znova vzpomněli, tak co je na tomhle tak spešl, že to novou šanci dostane?