Diskuze k článku Spin-offy Supernatural a Walkera a další vyvíjené projekty
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
19. 2. 2022 / 13:43:07 (před 2 roky)
off

Asi by som dal sancu len The Winchesters a aj to z nostalgie za originalom...😉

ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
19. 2. 2022 / 14:33:50 (před 2 roky)
off

Určitě bych se podívala na Winchesters, protože se mi moc stýská po Supernatural.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 2. 2022 / 14:42:27 (před 2 roky)
off

Urban Cowboy.. Zápletka zní hrozně, ale slyším hudba 80. let, takže to asi prubnu tak jako tak... A jinak možná Gotham Knights... Byť mám momentálně superhrdinovskou pauzu.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
19. 2. 2022 / 18:06:53 (před 2 roky)
off

Kdyby se opravdu natočil The Riftwar Cycle jako seriál, věrně podle předloh, s povedenou scénáristikou, režií a dostatkem oběživa, tak bych asi i ve svém věku skákal nadšením.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 2. 2022 / 09:29:13 (před 2 roky)
off

Nič z tohto, už len čítanie o čom tieto projekty sú ma nudilo.
A Winchesters sa obávam, aby to nebolo sklamanie, mali nechať Supernatural odpočívať a nie z neho žmýkať peniaze za každú cenu

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
Eviik
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 2. 2022 / 11:15:42 (před 2 roky)
off

I když mám spn ráda, tak The Winchesters mě moc neláká, ale jsem zvědavá, jestli má šanci na úspěch (osobně si myslím, že spíš ne). Chtěla jsem napsat, "kdo ví, třeba to vezmou za správný konec", ale kdo tomu reálně věří?