Diskuze k článku Glóby 2013: Móda červeného koberce
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
14. 1. 2013 / 15:31:51 (před 11 roky)
off

Teda to jsou modely... :)
Kaley Couco jsem se lekla. Make-up jako z upírského filmu... ;)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
14. 1. 2013 / 15:40:01 (před 11 roky)
off

Zooey je z nich nejpřirozenější a Claire si teda vzala ošklivej hadr spíchnutej do šatů :D
jo a alyssu jsem málem nepoznala

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
14. 1. 2013 / 16:33:17 (před 11 roky)
off

Panejo. Asi budu za kritickou, ale K. Cuoco má opravdu strašný make-up, M. Baccarin a O. Munn vypadají jako staré mladé, S. Hyland zase jako plastiková panna a K. McPhee dělají ty šaty divnou postavu.
Panettiere má sice moc hezké šaty, ale co se jí to, sakra, stalo s obličejem?

What's meant to be, eventually will be.
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
14. 1. 2013 / 17:07:37 (před 11 roky)
off

Já jsem s většinou spokojená. Dokonce i s Kaley Cuoco. Co se mi ale nelíbí jsou šaty Lucy Liu a Ariel Winter. Lena Dunham v těch svých zase působí dosti nepatřičně, spíše bych jí dala něco splývavého. A vrchol nevkusu mi přišla Katharine McPhee jak výběrem šatů, tak účesem. Děs a hrůza.

Bored now...
Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 1. 2013 / 17:11:26 (před 11 roky)
off

Zaprvé díky za článek - tohle přesně miluju, jestli to bude pokračovat u každého předávání nějakých cen, vůbec se nebudu zlobit. :)

Kaley Cuoco jsem se taky lekla; Sofia Vergara kočka jako vždycky, pak se mi dost líbí šaty Lucy Liu, jsou takový barevný, to je docela fajn změna a hrozně se mi líbí Alyssa Milano, ta na tom koberci úplně září. :)
A chci ty šaty Clare Danes, maj hrozně pěknou barvu.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 80 | Dr. Gregory House
14. 1. 2013 / 17:21:52 (před 11 roky)
off

dalo by sa povedať že sa mi páčili všetky šaty, aj tie Cailine boli pekné len ten make up mala strašne čudný, tie Lucyine pekné farebné a také ozvláštnenie medzi tými ostatnými,určite aj šaty Ariel také milé farebné a určite sa mi nepáčili šaty Kate Hudson,tá aplikácia mi prišla strašne čudná

Gallifrey fall no more!
phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
14. 1. 2013 / 18:14:34 (před 11 roky)
off

Alyssu bych teda vůbec nepoznala. Claire vypadá skvěle, na to, že je měsíc po porodu.
btw dík za Pepsi Queen. Doufala jsem, že jí konečně dostanu z hlavy, když se mi o ní a o pepsi zdálo celou noc :D

Terezkaaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
14. 1. 2013 / 18:55:52 (před 11 roky)
off

Lea má nádherný šaty! Hrozně jí to sluší. Ale co si to vzala na sebe Kaley proboha?:DD

Tereza
anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
14. 1. 2013 / 19:21:32 (před 11 roky)
off

Super článek. Skáču radostí, jen víc takových holčičích článků. Ne, to přeháním, ale šaty mě zajímaly stejně nebo možná ještě o něco víc než výsledky:-)

Super:
Zooey vypadá strašně roztomile.
Nad šaty Michelle Dockery jsem slintala už ráno. Já je tak hrozně chci:-)
Carla Gugino
Ariel Winter má krásně barvičkový šaty. Taky chci.
Jennifer Garner

Děs:
Kaley jsem nejdřív vůbec nepoznala, vypadá jako vybletý zelí.
Morena Baccarin, Heidi Klum
Sarah Hyland – takhle nějak si představuju luxusní prostitutku
Katherine McPhee ty šaty po stranách nějak divně odstávají a taky má divný postoj.
Dívky z Girls nepatří zrovna mezi krasavice.
Kdyby u Alyssy nebylo napsáno, kdo to je, tak si myslím, že to je Marcia Cross. Asi stejný plastický chirurg.

Claire Danes vypadá nějak divně, nevím, co je špatně, jestli vlasy nebo šaty nebo make-up, ale působí divně. Měsíc po porodu super postava.

Ještě dodám, že i Eva Longoria měla strašnou prdu. Julia Bowen měla ošklivý hadr spíchnutý do šatů (díky allysko, ten výraz se mi fakt líbí). Úspěch měly i štrasové šaty Kerry Washington, které by nebyly špatné bez toho lemu kolem krku a pásku. Jo a ještě se mi líbily těhotenské šaty Kristen Bell (ta ale vypadá dobře snad ve všem) a naprosto jednoduché šaty Emily Deschanel.

Editováno: 2x | Naposledy: 14. 1. 2013 / 19:23:03
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
14. 1. 2013 / 20:12:37 (před 11 roky)
off

Tak to je masakr!
Nemá Zooey trochu zmuchlaný ty šaty?
Kaley, proboha co to má být!? halloween už byl, ne.. Šaty má pěkný, ale dohromady to teda fakt nejde :D
Lucy Liu vypadá dobře, jedna z mála se umí k šatům učesat, i když mi nikdy nepřišla jako typ na tolik kytek..
Vítězka je taky dost šílená, chtělo by to zubaře a jiný šaty..
Alyssa - OMG, to je brutál, taková krásná ženská to byla, kam se poděla???
Carle to taky sluší, nejvíc ten úsměv :)
Heidi už sice zestárla, taky po tolika dětech se není čemu divit, ale pořád je vidět, kdo je profík :) krásná róba
Jennifer mám moc ráda, ale tohle se jí teda taky zrovna dvakrát nepovedlo, nejvíc to asi kazí ten vzor na šatech, i když barva jí taky nesedne a ty vlasy :S
Vyhrává slečna z pepsi :D

vikkyy
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 1. 2013 / 20:18:36 (před 11 roky)
off

Super článek ragelly, děkuji. :)Sofia Vergara je moc krásná,Claire Danes vypadá báječně, Kate Hudson to moc sluší, Lea Michele, taky pěkný, ale vůbec bych nepoznala Alyssu Milano a Katharine McPhee se to taky nepovedlo. A krásná tečka na závěr, v podobě Jennifer Garner s Jessicou Albou. :)

Love-sex-peace-freedom -respekt
Kaliopea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
14. 1. 2013 / 20:22:27 (před 11 roky)
off

Šaty Kaley Cuoco jsou super i kontrast make-upu a šatů se mi líbí. Jen ten pásek by chtěl změnu :) Ale jinak mi všechny herečky přijdou takové umělé :)

Kali
Silencia
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
14. 1. 2013 / 20:27:42 (před 11 roky)
off

Zooey to sluší a Heidi Klum má pěkný šaty. Moc to sluší Jessice Albě, ale Kaley má sice krásný střih šatů, ale barva je divná a to líčení ještě horší. Na druhou stranu se mi moc nelíbily šaty Moreny a Michelle

Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 1. 2013 / 20:53:26 (před 11 roky)
off

Milujem takéto články! :) Mne osobne sa nepáčili takmer žiadne šaty. Najlepšie vyzerala Zooey Deschanel, pretože v jednoduchosti je krása celkový výzor). A na päty jej celkom šlapala Kate Hudson. A ešte tá Sofia tiež dobre vyzerala a za šaty má plný počet bodov! :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
14. 1. 2013 / 21:23:46 (před 11 roky)
off

Teda lidi, to jsem ani nečekala takovýto zájem! :D To aby vyšel vždycky fotočlánek po každých cenách :D

Já osobně se právě na všech těchto cenách těším nejvíc na to, co budou mít herečky na sobě. Sice mě to většinou děsně zklame, ale než přijdou další ceny, tak už je všechno zapomenuto a zase se těším jak malá :D

No a abych je tedy taky okomentovala:

Líbí:
- Zooey, i když mi ty šaty přijdou až moc umělé, ale má super vlasy a líčení
- Kate Hudson: zvláštní, ale pro mě to funguje, i když si mohla dát víc záležet s vlasy
- Lea: šaty nic moc, ale od krku nahoru luxus :)
- Sofia: krása, od hlavy až k patě, ani mi nevadí, že jsou ty šaty černé
- Connie: jednoduché, elegantní, skvělá barva, přesně můj styl
- Hayden: podle mě vítězka červeného koberce, šaty luxusní (i když bych je nechala splývat obyčejně, bez "mořské panny"), makeup a vlasy svěží, jednoduché a perfektní :)
- Carla Gugino: mlask, škoda, že nejsem na holky :D
- Jennifer Garner: krásná, super vlasy, nádherná barva i střih šatů, sluší jí to

Neutrál:
- Claire: nevím, jak už tu někdo psal, něco tu prostě nesedí, ale nejde přesně říct co
- Debra: proč mi přijde, že stejné šaty měla i minule (buď na Emmy, nebo loni na Glóbech)?
- Tina: vlasy super, šaty ne, nesnáším tuhle délku, ale zase chválím botky :D
- Kaley: šaty jedny z nejkrásnějších, ale souhlasím s makeupem, jak z Halloweenu
- Zosia Mamet: šaty ujdou, vlasy ani náhodou
- Julia Louis-Dreyfus: neurazí nenadchne
- Michelle Dockery: hrozně zvláštní... nevím, jestli se mi to líbí nebo ne :D
- Anna Gunn: super vlasy a makeup, šaty nic moc, takový pytel
- Heidi Klum: její červené oskarové šaty pár let zpátky už mě asi nikdy nepřekoná
- Jessica Alba: něco mi na ní nesedí... že by už taky zestárla? dřív měla luxusní fotky... každopádně postavu má pořád krásnou

Nelíbí:
- Lucy Liu: podle mě nevhodný potisk látky na takkovou událost
- Lena: šaty jí přidávají dobrých deset kilo
- Morena: vypadá jak v uniformě ze Star Treku :D
- Olivia Munn: prostě nuda
- Sarah Hyland: opět souhlasím s jiným názorem, luxusní prostitutka
- Katharine McPhee: ne... vlasy a šaty bych s přimhouřením obou očí odpustila, ale ty boty?! je mi z toho fyzicky zle
- Alyssa: zklamala, před pár lety jsem hltala každou její novou fotku z nějakého červeného koberce, jedna byla hezčí než druhá... tohle? hrůza
- Ariel: to jde úplně mimo mě

phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
14. 1. 2013 / 21:35:25 (před 11 roky)
off

S tou Debrou máš pravdu, taky mi přijde, že buď stejný nebo hodně podobný už měla. Mám takovej pocit, že na loňských glóbech

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
14. 1. 2013 / 23:49:45 (před 11 roky)
off

U mě to je tak půl na půl, někdo dobrý, někdo špatný.

Nezajímavý šaty mi příjdou u Zooey, na mě moc obyčejný. U Moreny také, sice jí velmi sluší, ale žádný zázrak to není.

Líbí se mi střihově i barevně šaty Claire Danes, další, co mě zaujaly, tak to u Lei Michele, ty šaty vypadají, jako když jsou poskládané z perel a sněhu :) Sofia má perfektní jak střihově, tak i barevně perfektní šaty, moc jí sluší. Kaley má u mě plus za sladění tělových šatů a pleti s výraznějším make-upem. Také na to u ní nejsem jako většina zvyklá a normálně by to určitě nosit neměla, ale proč nevyčnívat právě na Glóbech z davu? ;) Lucy Liu vypadá úžasné, ta barva jí neuvěřitelně rozzářila, je jako sluníčko :) Olivia Munn hezky nechala vyniknout své křivky. Connie se držela hesla v jednoduchosti je krása a sluší jí to. Hayden mám už od doby Heroes moc ráda a málokdy jsem na ní viděla něco, v čem by nevypadala úchvatně, ani tentokrát mě nezklamala :) Katharine vypadá skvěle. Též i Julia. Carla hezky ukázala křivky. Heidi taky nevypadá zas tak špatně. Jessica je moc krásná. A Sofia v Pepsi je moc hezká :)

Nelíbí se mi Kate Hudson s tím něčím zlatým na krku, vypadá to, jak kdyby jí to škrtilo a zároveň zkracovalo krk. Debra měla hrozný střih šatů, nejenom, že v něm neměla vůbec hezká prsa, ale navíc mi příjde, že jí přidává tak 5 kilo navíc. Šaty Tiny mají divný střih, asi má vypadat zajímavě, ale mě příjde strašně nesladěně, nezapadá do sebe. Leně podle mě nesedl stříh šatů, navíc vypadá tipově jako muž, takže jakýkoliv šaty na ní budou vypadat jinak, než by měly. Sarah vypadá jak panenka barbie :D Zosia by potřebovala o půlku menší obočí a ten střih a barva šatů k ní? Brr :D Michelle má na můj vkus zbytečně moc usedlé šaty, které na mě působí moc zakrytě a stydlivě a je to škoda. Alyssa vypadá hrozně. V šatech vypadá jak balón a vlasy a oční linky, nic moc. Anna kdyby neměla tak dlouhé šaty, tak by vypadala dobře, takhle vypadá, jak když má strašně krátký nohy. Ariel na mě působí moc sladkým dojmem. Jennifer v těch šatech vypadá jak namakaný chlap, zvolila bych jiný typ šatů.

Milovnice seriálů <3
Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
15. 1. 2013 / 18:31:56 (před 11 roky)
off

Huh, co se stalo Allyse? Umřela a někdo jí oživil? :D Twoe..

Kaley to trošku, mno nevychytala. :)

Rosanna
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 1. 2013 / 19:11:53 (před 11 roky)
off

Mojimi favoritkami sú Lucy Liu a Michelle Dockery. Carla Gugino tiež vyzerala krásne, girl crush ako vyšitý :)

jelpetty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
15. 1. 2013 / 19:47:56 (před 11 roky)
off

ragelly, díky za přehled...
A co říct k vizáži zúčastněných? No, některým to více (podle mne Kate Hudson), jiným o dost méně (zklamala mě Alyssa Milano) sluší.

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
Salem
15. 1. 2013 / 19:51:08 (před 11 roky)
off

Olivia Munn tam nebyla za New Girl, ale kvůly The Newsroom

Go GOATS
Salem
15. 1. 2013 / 19:53:12 (před 11 roky)
off

nemá Alyssa Milano toho samého doktora jako jako Rose McGowan? (vypadá to že obje maj plastiku)
P.S. Dlouho jsem neviděl Holly Marie Combs nemá ji taky?

Go GOATS
Michellita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
16. 1. 2013 / 19:28:42 (před 11 roky)
off

U mě rozhodně vede Sofia Vergara, působí dokonale. A to i v tý podivnosti na Pepsi.

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
16. 1. 2013 / 20:54:03 (před 11 roky)
off

chudák Alyssa :( vypadá tak na 50 let! jsem ji chuděrku nepoznala :(

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Queen-J
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
17. 1. 2013 / 12:38:38 (před 11 roky)
off

Super článek :D Hodně se mi líbí šaty, které měla Lea Michele. Je to jednoduché a přesto to není nudné. K tomu to líčení... nemám co vytknout.
Ale nejvíc se mi asi líbí Kaley. Spojení nude šatů a výrazného, temného líčení je perfektní. Nebojí se zariskovat, za to má u mě plusové body.
U Michelle Dockery se stále nemůžu rozhodnout, jestli se mi líbí nebo ne. Na fotce, kde jsou vidět celé šaty se mi moc nelíbí, ale na té druhé, kde je vidět detail, jsou krásné. Ostatní jsou taková klasika, žádné překvapení.

PS: Ještě někomu připomíná Jessica Alba, ať už to je účesem, šaty a celkovým dojmem Ninu Dobrev na Emmy 2011? To byla první věc, která se mi vybavila :D

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
23. 1. 2013 / 14:36:51 (před 11 roky)
off

Zooey je veľmi prirodzená, má nádherné šaty a je celkovo veľmi roztomilá :) Preto to u mňa ona vyhrala. A Kaley mala hrozný make-up a niektoré šaty čo som pozerala boli katastrofálne a ja by som si ich teda nikdy neobliekla. :D

Netty
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
26. 1. 2013 / 13:42:48 (před 11 roky)
off

Já bych řekla, že jí to sluší, ale v Čechách prostě nemají rádi cokoli co zavání něčím trochu "jiným" :-) Ale podle mě když už se rozhodla pro ten "gotický" makeup, měla tomu přizpůsobit šaty. K těm co má na sobě by se hodilo spíš nějaké nahé líčení..

Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
9. 1. 2014 / 15:07:03 (před 10 roky)
off

No mňa dostali do kolien šaty Michelle Dockery úplne nádhernééé také by som chcela aj ja :)... ešte Kaley Couco mala veľmi milé šatičky, ale ten make-up jak z nejakého Burtonovského filmu(Začiernite trocha pozadie, šaty trocha nadtrhnite a máme tu Mrtvú nevestu :DDD)

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 1. 2014 / 15:08:48