Diskuze k článku Seriálový Pán prstenů zveřejnil první teaser. Hurá?
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
15. 2. 2022 / 08:58:28 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Co vy? Těšíte se, nebo už se trochu děsíte? A který ze dvou trailerů je lepší?

Předpokládám, že to byly řečnické otázky.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
15. 2. 2022 / 09:04:49 (před 2 roky)
off

Mě krapet děsí, jak tam jsou všichni mladí a "roztomilí". Sjela jsem to teda jen jednou, ale to je to první, co mě zaujalo...

Ale příroda je pěkná, to jo... :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
15. 2. 2022 / 10:11:28 (před 2 roky)
off

Ten teaser vypadá epicky a lákavě, ale jak uvádí Kaelee, ty postavy tam působí, jak kdyby tam nepařily.

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
15. 2. 2022 / 10:28:41 (před 2 roky)
off

Možná se konečně dozvíme, kde byl Gondor, když padly Západní Úvaly.

ČSFD.cz je odpad
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
15. 2. 2022 / 10:57:28 (před 2 roky)
off

Vypadá to jako kopie Witchera a všichni víme, jak dopadla s02. Ale zatím je to jen teaser. Může to být mnohem lepší, nebo mnohem strašnější (osobně čekám druhou variantu).

Je tu jen věc, která mi vrtá hlavou. Údajně se plánují už 4 řady. Nejdražší seriál historie. Obří ambice. No a pár dní před teaserem jsou najednou práva na značku od Tolkien Enterprises (tuším se jmenují) k prodeji? To ve mně vyvolává obavy. Proč prodávat značku, když má brzo přijít něco, co by ji opět katapultovalo k nebesům? Nebo taky věří, že tohle může značku dost poškodit, jako se to stalo u nespočtu dalších věcí?

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
15. 2. 2022 / 13:23:14 (před 2 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Vypadá to jako kopie Witchera a všichni víme, jak dopadla s02. Ale zatím je to jen teaser. Může to být mnohem lepší, nebo mnohem strašnější (osobně čekám druhou variantu).

Je tu jen věc, která mi vrtá hlavou. Údajně se plánují už 4 řady. Nejdražší seriál historie. Obří ambice. No a pár dní před teaserem jsou najednou práva na značku od Tolkien Enterprises (tuším se jmenují) k prodeji? To ve mně vyvolává obavy. Proč prodávat značku, když má brzo přijít něco, co by ji opět katapultovalo k nebesům? Nebo taky věří, že tohle může značku dost poškodit, jako se to stalo u nespočtu dalších věcí?

V těch právech je děsnej bordel, ale mám dojem, že tohle jsou ti druzí (tedy jiní) než od nich má Amazon práva. Takže předpokládám nemají moc vhled do toho, jak to bude vypadat.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Sitheren
Běžný uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
17. 2. 2022 / 09:30:01 (před 2 roky)
off

Těším se jako malý kluk. Četl jsem všechno, viděl jsem všechno, hrál jsem všechno. Reálně chápu, že doba se posunula. Kdo hrál třeba Shadow of Mordor nemůže mu vadit posun v chápání reality, která se opravdu musí lišit od roku 1950. Je rok 2022. Neunesl bych asi homosexuála v hlavní roli, nebo multikulturní vesnici což je proti logice. Že má elf kudrnaté vlasy atd... to už řeší fakt jen fanatici. Komu se líbí dlouhé dámské vlasy na elfech (ve WoW jsme se tomu vždycky smáli)... prostě doba se posunula. Bude to AAA seriál konzervám se člověk nikdy nezavděčí. Horší než Hobit to snad nebude :D

Editováno: 2x | Naposledy: 17. 2. 2022 / 09:31:14