Žádný seriál jsem zatím neviděla, ale nejvíce mě z této nabídky oslovil seriál The Wheel of Time, takže má můj hlas :)
Opět nemám čemu dát hlas. Sice se nabízí The Wheel of Time, ale nepředpokládám, že by progresivisticky pojatá adaptace dokázala nadchnout čtenáře předlohy, se kterou toho nemá moc společného.
Zbytek jsem neviděl, nebo mě nebavil.
Líbí se mi, jak Cruel Summer ani jednou nepostoupilo, ale i tak vždy dostalo druhou šanci díky vysokému počtu hlasů :D Vždy mělo můj hlas, ale nyní je ve hře i Wheel of Time, takže co teď... Wheel of Time to má zřejmě jisté, tak že bych opět podpořil Cruel Summer?
(být ale proti sobě v duelu, tak dávám hlas Wheel)
Tak mám fakt velké problémy s výběrem :D Dávám nakonec Osadu, protože ta se dostala do mých TOP10, ale Leverage: Redemption nebo Cruel Summer jsou těsně za.
(A že postoupila tak daleko Dvojka na zabití mě skoro uráží :D)
Wheel of time, to bez debat.
Janey T napsal(a):
Žádný seriál jsem zatím neviděla, ale nejvíce mě z této nabídky oslovil seriál The Wheel of Time, takže má můj hlas :)
Podepisuju. The Wheel of Time je jediný, co se možná někdy dostane na můj watchlist :)
Kde je Kuba Prachař,tam je pro něj hlas.
The Wheel of time to asi moc nepotřebuje, takže dneska Cruel Summer :).
Tak jsem si myslela, že jak se bude výběr zužovat, že budu mít z čeho vybírat, ale ne, prostě nemám...
Kolo času časem asi zkouknu, ale nejdřív si chci, jako u většiny adaptací, přečíst knížky.
_-0-_ napsal(a):
Opět nemám čemu dát hlas. Sice se nabízí The Wheel of Time, ale nepředpokládám, že by progresivisticky pojatá adaptace dokázala nadchnout čtenáře předlohy, se kterou toho nemá moc společného.
Zbytek jsem neviděl, nebo mě nebavil.
Medzi slepými je jednooký kráľom :-)