It was Agatha all along :D
Tak dneska Viktoriánky
Na Ukrajině umírají nevinní lidé, Rusák zaútočil na suverénní evropskou zemi a válčí na hranicích NATO, Putler vyhrožuje použitím jakýchkoliv (tedy i termonukleárních) zbraní. No a co my na to? Volíme v klidu Novinku roku 2021. Njn.
Btw., už jste naplnili nádrže a vybrali prachy? :-(
Z této nabídky jsme viděla Winx, takže dnes mají můj hlas. :D
Těžké kolo. Asi hlas dostane Kaštánek.
_-0-_ napsal(a):
Na Ukrajině umírají nevinní lidé, Rusák zaútočil na suverénní evropskou zemi a válčí na hranicích NATO, Putler vyhrožuje použitím jakýchkoliv (tedy i termonukleárních) zbraní. No a co my na to? Volíme v klidu Novinku roku 2021. Njn.
Btw., už jste naplnili nádrže a vybrali prachy? :-(
Nějak nechápu smysl tvého komentáře. Články jsou připravené dopředu. Co by měl být z naší strany správný postup podle tebe?
ragelly napsal(a):
Nějak nechápu smysl tvého komentáře. Články jsou připravené dopředu. Co by měl být z naší strany správný postup podle tebe?
Můj comment se netýkal článku (takže ani "postupu" redakce). Bez ohledu na jednostranné zacílení SZ a seriálové komunity jsem (naivně) čekal, že se objeví alespoň v nějakých commentech sebemenší reakce na situaci (ostatně v 68 takové reakce byly i v časopisech pro děti a ty jsou zatraceně hodně specializované :-).
Přijde mi fakt zvláštní (a to není výstižné slovo), že se 300 km od našich hranic střílí, teče krev, že je otázka, jestli se ten stav nepřeleje k nám a my stále volíme Novinku roku. Bez sebemenší zmínky kohokoliv. Ta lhostejnost. Njn.
Nedalo mi to a napsal jsem plný smutku ten comment, na který reaguješ.
Takže nic osobního, ano, byl to off-topic, ale podle mě byl na místě. That`s all.
Wanda ♥!
Winx, The Nevers a Foundation sa mi páčili, ale jasným víťazom je Wanda ❤️
Hlas pro WandaVision, tentokrát bez váhání. :-)