Skvělej kousek, skvělej.
_karel_ napsal(a):
Skvělej kousek, skvělej.
Zrovna jsem četl, že to je jako celek děsně rozbředlý a v pohodě to mohl být dvouhodinový film. Něco podobného tam psali i o Inventing Anna.
Za sebe spíš doporučuju 2hodinový dokument Vynálezkyně: Z kapky krve (HBO Max).
Fruiko napsal(a):
Zrovna jsem četl, že to je jako celek děsně rozbředlý a v pohodě to mohl být dvouhodinový film. Něco podobného tam psali i o Inventing Anna.
Tak asi jo, je to seriál, tam tam nejaká vata je. Ale já ten příběh neznal, baví mě to a ta héérečka je skvělá.
Fruiko napsal(a):
Haha, přesně tohle jsem psala u Inventing Anna a předtím i u Dopesick, načež mi bylo blbý se opakovat i tady :D Ale souhlasím.
Olivia Caroline Jones napsal(a):
Haha, přesně tohle jsem psala u Inventing Anna a předtím i u Dopesick, načež mi bylo blbý se opakovat i tady :D Ale souhlasím.
Dopesick tam taky zmiňovali. A ještě Reachera, ale tam mi asi 8 epizod nevadilo.
Nebola som si istá, či seriál skúsiť, ale navnadili ste ma :)
Inak názov seriálu by sa hodil do adventných hádaniek :D :)
Olivia Caroline Jones napsal(a):
Tak ty serializované verze asi budou vždycky natahované, kdyby bylo všechno jen jako dvouhodinový film, tak za chvíli nemáme na co koukat. :D