Diskuze k článku Seriálem kolem světa: 7 zastávek na Balkáně
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
15. 4. 2022 / 21:08:13 (před 2 roky)
off

Moc mě mrzí, že pozornosti redaktorů unikl skvělý koprodukční seriál Senke nad Balkanom

V článku je chybička - "...a tak bude nejznámějším seriálem krimi Jezero..." - chybný link (https://www.serialzone.cz/serial/jezero/.%3C/p%3E), prosím o opravu na https://www.serialzone.cz/serial/jezero/

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Kubasix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 4. 2022 / 21:10:50 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Moc mě mrzí, že pozornosti redaktorů unikl skvělý koprodukční seriál Senke nad Balkanom

Ehm, ten tam je ... .

ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 4. 2022 / 21:40:01 (před 2 roky)
off

Úspěch byl hodně fajn, můžu jenom doporučit, pokud třeba máte HBO Max a nevíte, co s ním...

Grab a lollipop on your way out.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
15. 4. 2022 / 21:56:27 (před 2 roky)
off
Kubasix napsal(a):

Ehm, ten tam je ... .

To je teda síla. Ano, je, nechápu, lezu do kanálu, omlouvám se.

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
15. 4. 2022 / 22:26:41 (před 2 roky)
off

Balkán mi po pár měsících přihrál zase jednu super podívanou. Uspjeh je neskutečně zajímavý seriál a jsem strašně rád, že jsem se k němu dostal. Zanechal ve mně stopu a všem ho ještě jednou doporučuju. Je fajn si rozšířit obzory kvalitně zpracovaným seriálem.

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
16. 4. 2022 / 10:18:01 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

To je teda síla. Ano, je, nechápu, lezu do kanálu, omlouvám se.

Stává se :) Sám vím, že když něco v článku očekávám a pak to tam přehlédnu, tak si říkám, jak je možné, že to tam nedali. Jsem rád, že se výběr nakonec podařil ke spokojenosti a chybička v odakzu byla opravena. Díky :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
_-0-_
16. 4. 2022 / 13:44:15 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

Stává se :) Sám vím, že když něco v článku očekávám a pak to tam přehlédnu, tak si říkám, jak je možné, že to tam nedali. Jsem rád, že se výběr nakonec podařil ke spokojenosti a chybička v odakzu byla opravena. Díky :)

Děkuji za útěchu :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 16. 4. 2022 / 22:18:20
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
16. 4. 2022 / 21:24:07 (před 2 roky)
off

Tedy vazeni, vy jste mi zase dali! Fakt jsem si tenhle dil rozklikla ve vlaku s tim, ze si pekne poctu o nejakych balkanskych silenostech, a tim to zhasne... Ale opak je pravdou a me zaujaly snad uplne vsechny serialy (!) Sice netusim, zda se na nektery kdy dostanu, ale kazdopadne moc diky za zajimave tipy, Pajky a spol. :)

lenkaknel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
17. 4. 2022 / 09:16:11 (před 2 roky)
on

Ou, mám resty ještě z minulých dílů a tady všechno pro mě nové. Ale zase je z čeho vybírat. Díky.

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
17. 4. 2022 / 10:35:54 (před 2 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Tedy vazeni, vy jste mi zase dali! Fakt jsem si tenhle dil rozklikla ve vlaku s tim, ze si pekne poctu o nejakych balkanskych silenostech, a tim to zhasne... Ale opak je pravdou a me zaujaly snad uplne vsechny serialy (!) Sice netusim, zda se na nektery kdy dostanu, ale kazdopadne moc diky za zajimave tipy, Pajky a spol. :)

Já jsem rád, že se nám daří zaujmout. Díky :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)