Že Santana nedala prostor Brittany být divná? A to se mi na tom právě líbilo. Zhruba od druhé poloviny 2. série jakoby to ani nebyla Brittany, byla tak rozumná, nevím kde se to v ním bralo :-D. Ale i ta vtipná část v ní zůstala. Takhle mi to naprosto vyhovovalo. Pak přišla série 3., po tom co se dělo v 2. s. ani památky a ty "rádoby hlášky" přestaly být vtipné a přestaly dávat i smysl. O současné sérii ani nemluvě, se Samem to jde s Brittany ještě víc z kopce... Takže to vážně chtějí udělat za Brittanou tlustou čáru?!
S Glee už jsem to vzdala, tuhle sérii jsem prostě nezkousla a myslím, že pokud to zakončí odjezdem některých do NY a nechají fanouškům volnou ruku domyslet si zbytek děje (nebudou je mučit další sezónou), tak udělají jedině dobře.
Já jsem ráda, že Brittana už nebude. Ze začátku to bylo milé a vtipné, ale pak to pro mě přestalo fungovat. Podle mě Brittany ani Santanu nikdy nemilovala v pravém slova smyslu. Spíš jí nechtěla ublížit a tak s ní byla. Santana si zaslouží někoho mnohem lepšího, takže v tomhle mám radost.
Celkově si myslím, že se 4. řada pohla tím správným směrem. I když by se mohlo něco udělat s linkou na McKinley, páč ta je občas naprosto wtf a nové postavy povětšinou jen nudí. Chce to více New Yorku a Kate Hudson :D.
litllewitch napsal(a):
Já jsem ráda, že Brittana už nebude. Ze začátku to bylo milé a vtipné, ale pak to pro mě přestalo fungovat. Podle mě Brittany ani Santanu nikdy nemilovala v pravém slova smyslu. Spíš jí nechtěla ublížit a tak s ní byla. Santana si zaslouží někoho mnohem lepšího, takže v tomhle mám radost.
Celkově si myslím, že se 4. řada pohla tím správným směrem. I když by se mohlo něco udělat s linkou na McKinley, páč ta je občas naprosto wtf a nové postavy povětšinou jen nudí. Chce to více New Yorku a Kate Hudson :D.
Přesně tohle.
litllewitch napsal(a):
Klidně bych brala "New York" spin-off, pak už bych původní Glee nesledovala.