To je tak divný pocit hlasovat první protože normálně jsem většinou v menšině a teď hlasuji a kam kliknu, tam 100 %...
Nechapem ten poprask okolo WandaVision a ako prebija ine kvalitnejsie serialy. Za mna to bola celkom nuda a az ku koncu to nabralo grady...😉
Tak mám tu tři favority, takže až se utkají proti sobě, tak to bude složitější rozhodování. :D Jinak spíše lehké a hlas pro ty co lákají vidět více :)
Vloudila se vám tam malá chybka, u duelů zůstala ještě hláška z minulé ankety o nejlepší seriál s ženskou hrdinkou.
Jinak vyřezení Aliena mě mrzí, ale Viktoriánky se mi taky líbily.
Néééé. Resident Alien skončí takhle před branama finále :( :( No nic no. Arcane for the win.
Pepka napsal(a):
Vloudila se vám tam malá chybka, u duelů zůstala ještě hláška z minulé ankety o nejlepší seriál s ženskou hrdinkou.
Jééé, opět jsem na to zapomněla 😂
Pepka napsal(a):
Jinak vyřezení Aliena mě mrzí, ale Viktoriánky se mi taky líbily.
No, když jsem se tak dívala na ty postupující, tak u některých seriálů to docela i sedí :D (Ginny & Georga, Mare of Easttown, Shadow and Bone, WandaVison..)
andromache napsal(a):
No, když jsem se tak dívala na ty postupující, tak u některých seriálů to docela i sedí :D (Ginny & Georga, Mare of Easttown, Shadow and Bone, WandaVison..)
Já jsem taky chvíli přemýšlela, jestli jsem si nespletla téma ankety :D ale Loki to rozseknul
WoT vs S&B je těžký, těžkýýýý :-)
Petyer napsal(a):
Nechapem ten poprask okolo WandaVision a ako prebija ine kvalitnejsie serialy. Za mna to bola celkom nuda a az ku koncu to nabralo grady...😉
Souhlas.
Pepka napsal(a):
Já jsem taky chvíli přemýšlela, jestli jsem si nespletla téma ankety :D ale Loki to rozseknul
No, i když, Loki se zrovna v mýtech mění i v ženu takžeeee... 😹 Možná by zapadl i do té předchozí ankety 😆.
x.man.cz napsal(a):
Loki je ženská?
Ano a spíše ne. Podle Saemundovy Eddy záměrně strávil nějaký ten čas v ženské roli (tuším že kojil :), takže to vypadá na dlouhodobou božskou aplikaci hormonů (případně na bedlivě maskovanou kojeneckou lahev na hrudi), ale ne na "změnu pohlaví".