Diskuze k článku Elementary se bude seriálizovat. Díky Moriartymu.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
16. 1. 2013 / 18:58:15 (před 11 roky)
off

Podle mě super zpráva. Líbí se mi, když série kriminálek proplétá jedna větší dějová linka, která potom graduje ve finále. To jsem oceňovala hlavně u CSI, kde se vždy v průběhu sezóny objevilo pár epizod týkajících se nějakého sériového vraha, a season finale to potom vyřešilo/nechalo cliffhanger do další série.
Tím se na Elementary budu těšit ještě víc :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
24. 1. 2013 / 01:10:28 (před 11 roky)
off

no mně se to líbí, dokud se to netýká osobně detektivů. chtěla bych vidět, jak někomu dovolí vyšetřovat vraždu rodiče, pokus o vraždu vlastní osoby apod. moc z toho nadšená nejsem. velký záporák v sherlockovi je moriarty, to je originální. chybějící velký případ se mi líbil, konečně to bylo něco jiného, tohle má každá kriminálka, už to pro mě ztrácí kouzlo.
je to jak s těmi will they, won´t they páry (nevím, jestli to má český ekvivalent). v každém článku na internetu tě přesvědčují, jak čekání, kdy to přijde, je na tom nejlepší, že to je to kouzlo. tak to možná bylo, když jsem jako malá sledovala vražedné pobřeží a dempseyho a makepeaceovou, kde to bylo jedině (moonlight si moc nepamatuju), tak jsem z toho byla jak na jehlách. dneska je to doslova v každém seriálu, nehledě na žánr, a já už toho mám tak plné zuby, že další seriál s tímhle prvkem veřejně bojkotuju.
elementary aspoň tohle odmítlo, ovšem lidem to asi nevysvětlíš, protože stejně všichni čekají, kdy watsonovou sbalí. a teď zas tenhle stereotyp.

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
24. 1. 2013 / 01:18:56 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

no mně se to líbí, dokud se to netýká osobně detektivů. chtěla bych vidět, jak někomu dovolí vyšetřovat vraždu rodiče, pokus o vraždu vlastní osoby apod. moc z toho nadšená nejsem. velký záporák v sherlockovi je moriarty, to je originální. chybějící velký případ se mi líbil, konečně to bylo něco jiného, tohle má každá kriminálka, už to pro mě ztrácí kouzlo.
je to jak s těmi will they, won´t they páry (nevím, jestli to má český ekvivalent). v každém článku na internetu tě přesvědčují, jak čekání, kdy to přijde, je na tom nejlepší, že to je to kouzlo. tak to možná bylo, když jsem jako malá sledovala vražedné pobřeží a dempseyho a makepeaceovou, kde to bylo jedině (moonlight si moc nepamatuju), tak jsem z toho byla jak na jehlách. dneska je to doslova v každém seriálu, nehledě na žánr, a já už toho mám tak plné zuby, že další seriál s tímhle prvkem veřejně bojkotuju.
elementary aspoň tohle odmítlo, ovšem lidem to asi nevysvětlíš, protože stejně všichni čekají, kdy watsonovou sbalí. a teď zas tenhle stereotyp.

pšššt ;) (možná) příští spoilerland...

And when my time is up, have I done enough?
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
24. 1. 2013 / 11:31:10 (před 11 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

pšššt ;) (možná) příští spoilerland...

co jsem řekla spoilerového? :D

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
24. 1. 2013 / 16:06:34 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

co jsem řekla spoilerového? :D

zatím nic, jen mluvíš o věcech, které budou (možná) osvětleny v dalším spoilerovém článku ;) tak abys byla nemile překvapená :)

And when my time is up, have I done enough?