Diskuze k článku S lupou do historie: Melrose Place
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
27. 3. 2022 / 17:19:55 (před 2 roky)
off

Kdysi dávno jsem Melrose Place milovala. Daleko víc, než 90210.

Mr.Ripley
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
27. 3. 2022 / 17:58:50 (před 2 roky)
off

Definice GP, která nabrala grády až s nástupem Amandy.

Mr.Ripley
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
27. 3. 2022 / 18:28:39 (před 2 roky)
off

Tak toto je uplna nostalgia, po BH 90210 a Baywatch taka dalsia klasika 😉

kumla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
27. 3. 2022 / 20:42:24 (před 2 roky)
off

Je právě tolik kolik je a vaše oblíbená televizní stanice vám přináší další epizodu z amerického seriálu Melrose Place 🤣🤣🤣...tak nějak to bylo, ne? Ach ta nostalgie nedělních podvečerů spolu s BH.

Kumla
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 3. 2022 / 23:10:38 (před 2 roky)
off

Hned se mi vybavilo pár ikonických scén, jako ta s výbuchem, rukou, parukou... Fakt si musím najít čas na rewatch.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 3. 2022 / 01:53:51 (před 2 roky)
on

To bude už takových 12 let, co jsem si dávala celý seriál maratonem :D Úplně si to pamatuju - měla jsem ho rozkoukaný už hrozně dlouho a byla jsem zaseknutá někde na začátku. Pak jsem zůstávala na koleji a dostala jsem banán na internet za stahování přes torrenty. Tehdy data ještě vůbec nebyly, takže jsem zůstala asi na dva týdny odříznutá od netu a neměla jsem co jiného dělat, takže jsem to celé sjela až do konce 😂

digitom27
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
28. 3. 2022 / 13:45:06 (před 2 roky)
off
ragelly napsal(a):

To bude už takových 12 let, co jsem si dávala celý seriál maratonem :D Úplně si to pamatuju - měla jsem ho rozkoukaný už hrozně dlouho a byla jsem zaseknutá někde na začátku. Pak jsem zůstávala na koleji a dostala jsem banán na internet za stahování přes torrenty. Tehdy data ještě vůbec nebyly, takže jsem zůstala asi na dva týdny odříznutá od netu a neměla jsem co jiného dělat, takže jsem to celé sjela až do konce 😂

A nemáte seriál ještě nekde? Nedá se nikde na nej narazit. Nechapu pri dnesnich moznostech vsech moznych platforem takový skvosty nikde nejsou. Diky

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 3. 2022 / 14:49:28 (před 2 roky)
on
digitom27 napsal(a):

A nemáte seriál ještě nekde? Nedá se nikde na nej narazit. Nechapu pri dnesnich moznostech vsech moznych platforem takový skvosty nikde nejsou. Diky

To bohužel nemám, co odsleduju, to mažu :(

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
29. 3. 2022 / 15:26:13 (před 2 roky)
off

Seriál, ktorý sa mi spája s nedeľnými podvečermi a ktorý sa mi páčil viac, ako Beverly Hills.
Z hereckého obsadenia vytŕčala najmä Heather Locklear a jej potvorská Amanda, ktorú ale potom o niekoľko tried zatlačila do úzadia Marcia Cross a jej doktorka Kimberley
.
Ten seriál mal svoj vrchol v 3-5.sérii, počas ktorej si pamätám nezabudnuteľné skvosty, ktoré tu už spomenul Desperate houseman - výbuch, ruka, parochňa. To boli TOP momenty seriálu, spolu s nezabudnuteľnou postavou Kimberley.