Ježkovy voči, ať jde ta Nova do háje. Má čtyři a půl diváka, to musí mít každý z nich svůj kanál?
Nova je ZLO !!
no cekam naky detsky kanal - ten ma u nas jeste docela potencial.. ale u novy clovek nikdy nemuze vedet :D
Nicmene /ale to asi neni chyba novy/ to chce zlepsit pokryti :// fandu ani smichov nechytam.. (chybi mi nejspis jen fanda, kde cas od casu je sprotovni prenos co bych rad videl :) )
Nechytáme doma ani Smíchov a Fandu, tak to pro mě znamená jen další pojem. Ale myslím, že kdybychom vše doma chytali, nebyla bych rozhodně (ne)nadšenější než teď...
České televize to s těmi kanály nějak rozjíždějí...Dětský kanál uvítám. Otázka je, jak moc dětský bude, a co na něm budou dávat. Rozhodně se nebráním animákům všeho druhu, pokud to má hlavu a patu.
alda.ali napsal(a):
Nova je ZLO !!
A všude se rozlézá. Přijde mi že si Nova vytváří čím dál tím větší prostor pro odpad. Protože to co je ohrané na Nově pustí na Nova Cinema a tak dál...je to začarovaný kruh plný utrpení. A nenechte se zmýlit těch pár nových seriálů to nezachrání.
Ta Nova si nedá pokoj. Pořád nové a nové kanály, jenže když na nich nic není, k čemu jsou?
Oni si zřejmě neuvědomujou, že počet obyvatel Česka neroste stejnou rychlostí, jako počet jejich kanálů - už teď se několikrát stalo, že paradoxně Nova Cinema ubírala diváky klasické Nově - tím přece přicházejí o peníze, ne? Tak co blbnou, vždyť to pro ně nemůže být výhodné.
Možná si myslí, že když budou mít strašně moc kanálů, tak se jejich diváci budou dívat jenom na ně, vybírat akorát mezi nima a budou ingorovat všechny ostatní. Určitá logika by v tom byla, akorát pochybuju, že jim to vyjde.
To už asi nemyslí vážně, co tam jako chtěj furt dávat, když už takhle jsou na těch ostatních kanálech jenom reprízy? Ještě že už na TV skoro nekoukám.
A napadá mi, že když furt chtějí všichni nový kanály, tak by mohli udělat takovej, kde by se vysílalo pořád v originálním znění.
no bezva, další kanál pro odpady typu Ordinace... ;) už se "nemůžu dočkat"!
Prosím, smutně koukám... ať se ten kanál jmenuje podle té poslední zmiňované možnosti. Stačí si pak představit běžný rozhovor: "Na co se díváš?" "Na Frndu." a celý Smíchov rázem postrádá smysl... :D :)
Jinak zatímco Prima Group postupuje báječně logicky a specializuje svoje kanály (ještě doplnit sportovní a bude to pecka), Nova jenom vyrábí další a další sklady pro zjevný přetlak béčkového materiálu... Nj, kdo chce kam... :)
Lucius napsal(a):
A napadá mi, že když furt chtějí všichni nový kanály, tak by mohli udělat takovej, kde by se vysílalo pořád v originálním znění.
To je uplně výbornej nápad, akorát by to bylo vhodné spíš pro primu, nova těch nových zahraničních seriálů tolik nemá. Ale prima zase neustále opakuje, že to, co teď vysílá s titulkama, má malou sledovanost, takže dabovat se prostě musí.
DrMovr7 napsal(a):
Ale prima zase neustále opakuje, že to, co teď vysílá s titulkama, má malou sledovanost, takže dabovat se prostě musí.
Přitom pěkně kecaj - kdyby to nedávali v čase, kdy je většina lidí ve škole/v práci, tak by se na to samozřejmě někdo koukal, ale takhle se není čemu divit...
DrMovr7 napsal(a):
To je uplně výbornej nápad, akorát by to bylo vhodné spíš pro primu, nova těch nových zahraničních seriálů tolik nemá. Ale prima zase neustále opakuje, že to, co teď vysílá s titulkama, má malou sledovanost, takže dabovat se prostě musí.
To určitě, Prima mi i přijde mnohem víc otevřená novým věcem. :)
Přitom pěkně kecaj - kdyby to nedávali v čase, kdy je většina lidí ve škole/v práci, tak by se na to samozřejmě někdo koukal, ale takhle se není čemu divit...
Přesně tak, v tomhle je to nedomyšlený. V hlavním vysílacím čase ale prej dabing bejt musí. Proto by se jim kanál, zaměřenej na originály, docela hodil.
Bon Bon? to tam budou nabízet bonbony před školou, nebo co?
Sedmej kanál Novy místo ČT HD? Fraška.
Judita napsal(a):
Já myslím, že nekecaj. Polovina národa tu kouká na Ordinaci a vážně si myslíte, že tihle lidi umí číst? :-D No dobrý možná umí, ale ne tak rychle, aby zvládli číst a vnímat děj zároveň... Hold se musíme smířit s tím, že jsme v menšině...
Judita napsal(a):
nejsem si jistej, ale mám pocit že to poslední době opakují okolo půlnoci
_karel_ napsal(a):
Sedmej kanál Novy místo ČT HD? Fraška.
To by byl název, měli by si ho nechat patentovat :D Jinak je Nova úplně zbytečná, z 99% tam není nic ke sledování ... Kéž by se trošku zmátořili a z Novy Cinema udělali takové horší HBO, či tam pustili něco, co v kině někdy opravdu bylo ...
A bude se jmenovat Žumpa. Protože už tak na smíchově nedávají nic pořádného (ano ty staré seriály jsou sice klasika, ale všichni jsem je už viděli a založit kanál jen na tomhle je teda bída). Smíchov sem už neladil, tohle určitě taky nebudu.
Nechápu na co chce nova další kanál, když na těch co teď má dáva úplný ho*no. Akorát všechno milionkrát opakujou. Kdyby radši místo novýho kanálu koupili nějakej dobrej zahraniční seriál udělali by líp. A celkově by se měli zamyslet nad tim co vysílaj, protože je to hrůza.
Jestli bude vysílat stejné programy jako doposud, tak může mít třeba 30 kanálů ale sledovanost mít nebude
davulamedula napsal(a):
Jestli bude vysílat stejné programy jako doposud, tak může mít třeba 30 kanálů ale sledovanost mít nebude
Přesně tak, to je ale jejich logika, kterou asi my nechápeme, však oni to taky poznají :-)
jako oni říkali už před vánoci, že letos spustí další, ale mluvili tak o létě, ne únoru. takhle si nenachytají stále diváky už vůbec.
nápad s kanálem v originálním znění by se mi i líbil. dělá to sice už cool a love, ale love nechytám a cool stejně v normálním čase vysílá dabing a v originálu uprostřed noci, tak se pak malé sledovanosti nemají co divit. ideální řešení by bylo asi duální vysílání, to bývávalo, už když jsem byla malá.
ale i kdyby šlo o tenhle kanál, u novy to nemá cenu. všechny její stsnice fungují jako odkladiště pořadů z novy originál. když na nově něco nestihnete, stačí si projít program a najdete to někde jinde v odstupu pár dní.