YES Shadow and Bone zaslouženě mezi těmi Marvelovkami 🙏🏼 Fangirling jako prase a teď mi dejte 2. sérii 😁❤️
První sedmička podle mýho gusta :-)
Celkem mě překvapilo vysoké umístění Lupina, já nedokoukal ani první řadu.
A radši bych viděl výš Debris a Clarice. Takže tak.
Za mě výsledky docela zklamání, ale to proto, že Marvelovky jsou pro mě docela meh, hlavně Wandavision mě totálně odradila svým cringe trailerem (a teď do mě) :D
Takže potěšilo aspoň to Shadow and Bones a docela i Nevers.
Dosti mě překvapil Ochránce na 20. místě.
Na vyšších pozicích bych rád viděl Arcane a rozhodně Debris (Debris je jedno z největších wtf mezi zdejšími anketami vůbec)
Tak jsem ráda za vítěze.
Loki je prostě Loki. Náš bůh lsti konečně něco vyhrál.
Při vyhlášení této ankety jsem čekala, že to vyhraje Squid Game.
A její umístění mě překvapilo.
Jsem příjemně překvapena nadvládou Marvel seriálů. Mám Marvel ráda, takže proč ne.
Jen mi přijde, že na úkor Marvel jsou některé dost kvalitní seriály zbytečně dole v pořadí.
Loki si to první místo zcela zaslouží. Shadow And Bone ani Falcon and the Winter Soldier nejsou tak dobré seriály, Arcane nabízí rozhodně lepší zážitek. U Wheel of Time bych dokonce mohl mluvit o menším zklamání. Ale byla to opět fajn zábava a všem, kdo to vymysleli a realizovali velmi děkuji.
darbak napsal(a):
Za mě výsledky docela zklamání, ale to proto, že Marvelovky jsou pro mě docela meh, hlavně Wandavision mě totálně odradila svým cringe trailerem (a teď do mě) :D
Takže potěšilo aspoň to Shadow and Bones a docela i Nevers.
Dosti mě překvapil Ochránce na 20. místě.
Na vyšších pozicích bych rád viděl Arcane a rozhodně Debris (Debris je jedno z největších wtf mezi zdejšími anketami vůbec)
Uplne suhlasim, Squid Game a Arcane by som rad videl rozhodne vyssie ak nie na prvych prieckach, pre mna je prekvapenie ako vysoko sa umiestnilo Nevers, za mna celkom nuda, ale chapem, ze hlasuje dost roznorodych ludi...😁
zdenicka napsal(a):
Tak jsem ráda za vítěze.
Loki je prostě Loki. Náš bůh lsti konečně něco vyhrál.
Při vyhlášení této ankety jsem čekala, že to vyhraje Squid Game.
A její umístění mě překvapilo.
Jsem příjemně překvapena nadvládou Marvel seriálů. Mám Marvel ráda, takže proč ne.
Jen mi přijde, že na úkor Marvel jsou některé dost kvalitní seriály zbytečně dole v pořadí.
Lepsie by som to nenapisal, uplny suhlas so vsetkym 😉
Tak vítězům gratuluji. Že by mě to překvapilo, či nějak vadilo to ne. Takže i když jsem nic z toho (zatím) neviděla, tak věřím, že si to zaslouží. :) Jen mě tedy popravdě překvapilo umístění Arcane, Squid Game a Winx. Čekala jsem, že Arcane a Squid Game budou hodně vysoko, protože oba by si to zasloužili. :) Ale i tak spokojenost :D
Kdyby se anketa jmenovala nejoblíbenější novinka, tak úplně chápu, ale jako nejlepší novinka jsou výsledky docela smutné.
Takový Vigil, Invincible a Resident Alien by si zasloužili daleko vyšší umístění. Aspoň Mare of Easttown je v první desítce. Naopak Fate a The Lost Symbol jsou zbytečně moc vysoko, bylo to zábavné a dobře se koukalo, ale taková ta tuctová zábava. A třeba Dvojka na zabití a Pan profesor ty bych dal hodně dolů, taková podprůměrná podívaná.
Vítěz se mi vůbec nelíbí, takže tímto protestuju a vím, že to je tak vše, co můžu dělat :D
Za mě snad poprvé kompletní spokojenost s výsledky (jen Only Murders in the Building bych ráda viděla hned na příčce za Marvelem ;D), prostě Disney+ loni rozjelo neskutečnou jízdu, tak snad bude dále takhle pokračovat :).