Diskuze k článku Novinka pod lupou: Parallels (Disney+)
Sitheren
Běžný uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
2. 4. 2022 / 12:07:51 (před 2 roky)
off

Francie se mi vždycky vybavila jako skvělé komedie a kriminálky. Jsem velmi zvědavý.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
2. 4. 2022 / 13:11:24 (před 2 roky)
off

pilot ma bavil a ano hned som si pustil dalsi diel .. len som ho musel v polke prerusit .. ono obcas clovek potrebuje spat ... a uz som nepustil dalej ... uvidim ..idealne na maraton asi zase dam aj prvy diel .. hlavna detska zenska predstavitelka je konecne nie krasna a zaroven dost pekna dievcina .. konecne nieco ine ako americke teen serialy. Vztah chlapcov je tiez fajn. Dobre funguje aj ta nerozhodnost, hoci ma trochu mrzi ten "trohuholnik.. teda skor stvorec co naznacili. Predpokladam ze to bude prave zavisiet od toho kto v ktorom svete je.

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 4. 2022 / 13:11:48
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
3. 4. 2022 / 03:38:06 (před 2 roky)
off

Tak jsem to dokoukal celý, ale popravdě to nestálo za ztracenej čas. Ano, jak je zmíněno v článku, je to taková dětská verze skvělého Dark, bohužel příliš dětská.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
4. 4. 2022 / 11:24:20 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Tak jsem to dokoukal celý, ale popravdě to nestálo za ztracenej čas. Ano, jak je zmíněno v článku, je to taková dětská verze skvělého Dark, bohužel příliš dětská.

Tak ono to tak bylo i prezentováno, že to je prioritně pro děti.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
4. 4. 2022 / 17:45:55 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tak ono to tak bylo i prezentováno, že to je prioritně pro děti.

Ano. Jenom jsem nečekal, že tak moc. Moje chyba.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."