Tak na to jsem zvědavá. Anime sleduji okolo 20 let a stále mě to baví, i když ty hrané více. Ale je pravda, že Cowboy Bebop jako anime i hraná verze se mi líbila, ale anime více. Má větší kouzlo než ta hraná verze. Takže tomuto hranému seriálu dám šanci, ale radši si nějaké iluze dělat nebudu. :D
Hra čísel: přibližně 25.000.000,- Kč stojí 1 tank T72 (v nemodernizované verzi, ta je mnohem dražší), 2.500.000.000 odpovídá 100 tankům T72, nebo jedné řadě seriálu. Dnes jsme jich poslali cca 30 na Ukrajinu...
Ten hranej film byl výbornej a knížky parádní. Kreslenej seriál už byl moc dětskej. Jsem na to opravdu zvědavej
Animovaný seriál je naprostá pecka a nakonec i ta Korra byla hodně slušná, tak hlavně aby to nedopadlo jak film od Shyamalana. To byl neskutečný odpad. Když do toho jde tolik peněz, tak můžeme jen doufat, že si na tom dají záležet.
Animovaný seriál jsem neviděl, ale tady je špatně napsáno, že to je anime. Cowboy začal nadějně, ale ve finále jeli úplně mimo předlohu.
Takže prosím o nastudování pojmu anime a animovaný protože to se tu plete neustále a už to nedávám...