Diskuze k článku A žili šťastně... až do roku 2021
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 4. 2022 / 18:18:03 (před 2 roky)
off

Kompletně od začátku do konce jsem viděla jen dva seriály a to NCIS: New Orleans a Lucifer. A i když se mi oba seriály moc líbily o tom žádná, tak přesto závěr Lucifera se mi líbil více než NCIS. Takže za mě je to Lucifer :)

Janey T.
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 4. 2022 / 00:17:49 (před 2 roky)
off

Nejspokojenější jsem byl s Wentworthem, finále se mi hodně líbilo.
Poslední řada Brooklyn 99 byla teda hodně depresivní. Když už tam museli nacpat všechny social issues tak nechápu proč nevynechali ty linky s nemocí, rozvodem atd. Každopádně finále bylo vynikající.

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
13. 4. 2022 / 19:19:12 (před 2 roky)
off

Mně se líbila poslední řada Brooklyn 99, myslím, že jeden díl mi přišel úplně mimo někdy ze začátku, že mi přišlo, že to najednou zničehonic ztratilo šťávu a dokonce jsem se chvíli nudila, což se mi u Brooklyn 99 nestalo nikdy, ale potom se to zas zlepšilo ke své původní úrovni a finální epizoda byla dokonalá. Nad rozhovorem Jake a Holta jsem si i pobrečela. Ten vývoj postav je neuvěřitelný a moc krásně se to sledovalo.
Celkem těžko se mi rozhodovalo, co bylo lepší, jestli finále Lucifera či Brooklyn 99. Protože obě finále mě uspokojily a dojaly a celkově si myslím, že se poslední série vyvedly. Je pravda, že v Luciferovi mám pár drobností, které se mi nelíbily ve finále, tak jsem pod tlakem zvolila Brooklyn 99, ale Lucifer je hodně v těsném závěsu.