Kompletně od začátku do konce jsem viděla jen dva seriály a to NCIS: New Orleans a Lucifer. A i když se mi oba seriály moc líbily o tom žádná, tak přesto závěr Lucifera se mi líbil více než NCIS. Takže za mě je to Lucifer :)
Nejspokojenější jsem byl s Wentworthem, finále se mi hodně líbilo.
Poslední řada Brooklyn 99 byla teda hodně depresivní. Když už tam museli nacpat všechny social issues tak nechápu proč nevynechali ty linky s nemocí, rozvodem atd. Každopádně finále bylo vynikající.
Mně se líbila poslední řada Brooklyn 99, myslím, že jeden díl mi přišel úplně mimo někdy ze začátku, že mi přišlo, že to najednou zničehonic ztratilo šťávu a dokonce jsem se chvíli nudila, což se mi u Brooklyn 99 nestalo nikdy, ale potom se to zas zlepšilo ke své původní úrovni a finální epizoda byla dokonalá. Nad rozhovorem Jake a Holta jsem si i pobrečela. Ten vývoj postav je neuvěřitelný a moc krásně se to sledovalo.
Celkem těžko se mi rozhodovalo, co bylo lepší, jestli finále Lucifera či Brooklyn 99. Protože obě finále mě uspokojily a dojaly a celkově si myslím, že se poslední série vyvedly. Je pravda, že v Luciferovi mám pár drobností, které se mi nelíbily ve finále, tak jsem pod tlakem zvolila Brooklyn 99, ale Lucifer je hodně v těsném závěsu.