Ten Archiv mě teda se..jří.
Ten Archiv mě mrzí, protože by mě zajímalo, jak to dopadne. Teď si mohu konec jen domýšlet, škoda.
Jinak, by se mi takováto rubrika líbila :)
Janey T napsal(a):
Ten Archiv mě mrzí, protože by mě zajímalo, jak to dopadne. Teď si mohu konec jen domýšlet, škoda.
Jinak, by se mi takováto rubrika líbila :)
Aj mna Archiv mrzi, za mna to bol celkom vydareny pocin 😉
Petyer napsal(a):
Aj mna Archiv mrzi, za mna to bol celkom vydareny pocin 😉
Souhlasím, sice pilot mě moc nepřesvědčil, ale jsem ráda, že jsem tomu dala šanci, protože se to nakonec vydařilo a je fakt škoda jeho zrušení. :)
Potěšila mně šestá série Snowfall. Zámek a klíč měl druhou řadu slabší a teď se dívám na Pickarda (druhá řada) a taky mně to kdovíjak nebere.
Archive mě fakt, že nasr*l. A u Picarda očekávám nějaký promyšlený konec, ale za další řady bych se nezlobil.
Micuda98 napsal(a):
Archive mě fakt, že nasr*l. A u Picarda očekávám nějaký promyšlený konec, ale za další řady bych se nezlobil.
Naprostá shoda, až na to, že mě konec Archive nenasr*l, ale pekelně nasral :-)
_-0-_ napsal(a):
Naprostá shoda, až na to, že mě konec Archive nenasr*l, ale pekelně nasral :-)
Já měl seriál v hledáčku dlouho před tím, než vůbec vyšel první trailer. Seriál jsem si zamiloval, kvůli atmosféry, Diny a mnoha dalších věcí. Takže mě konec, že K******Y NASR*L!
Přidávám se k těm, které Archiv... No, mě tedy vyloženě nena**al, ale ano, je to škoda. Svým způsobem se to dá považovat za uzavřené, na druhou stranu možností pro pokračování by bylo jistě také dost.
Vyměnil bych to raději s Cleaning Lady, kde se obávám, že druhá série půjde kvalitativně hodně dolů, stejně jako např. u Quantica nebo For Life.