Paráda. Tak já tedy něco připomenu. Ve VIP watchlistu, když to píše + x dalších epizod, tak by tam mělo být (x-1) dalších epizod, jelikož to počítá i tu u které je to napsané. 😊
Tak já do kalendáře skoro vůbec nelezu, to se přiznávám, ale jako funkce je to skvělá a určitě si to omrknu, prohlédnu a prostuduju. :D Klobouk dolů, skvělá práce :)
Micuda98 napsal(a):
Paráda. Tak já tedy něco připomenu. Ve VIP watchlistu, když to píše + x dalších epizod, tak by tam mělo být (x-1) dalších epizod, jelikož to počítá i tu u které je to napsané. 😊
To by mělo počítat správně. U čeho se ti to nezdá?
Fruiko napsal(a):
To by mělo počítat správně. U čeho se ti to nezdá?
Mně to nefunguje správně celou dobu.
Příklad:
Další epizoda v pořadí u HOME BEFORE DARK
02×04 + 7 dalších
Série má 10 epizod, takže epizoda 4 + 7 dalších (5. 6. 7. 8. 9. 10. a 11, která neexistuje, takže to musí počítat mezi ně i tu 4.)
Rozumíme si? 😅
Hezké, ale já bych to uvítal spíš opačně, tzn. možnost zaškrtnout třeba dvě, tři země, ve kterých chci vidět, co zrovna běží. :) Stejně tak si třeba zaškrtnout všechny minisérie, které se ten měsíc vysílají a tak. Nešlo by? :)
Tempy napsal(a):
Hezké, ale já bych to uvítal spíš opačně, tzn. možnost zaškrtnout třeba dvě, tři země, ve kterých chci vidět, co zrovna běží. :) Stejně tak si třeba zaškrtnout všechny minisérie, které se ten měsíc vysílají a tak. Nešlo by? :)
Šlo. Tak někdy v týdnu.
Fruiko napsal(a):
Šlo. Tak někdy v týdnu.
Paráda, děkuju. ;)
Micuda98 napsal(a):
Mně to nefunguje správně celou dobu.
Příklad:
Další epizoda v pořadí u HOME BEFORE DARK
02×04 + 7 dalších
Série má 10 epizod, takže epizoda 4 + 7 dalších (5. 6. 7. 8. 9. 10. a 11, která neexistuje, takže to musí počítat mezi ně i tu 4.)
Rozumíme si? 😅
Tak to mně celou dobu ukazuje správně, např. West Wing - 155 epizod mi ukazuje pilot + 154 epizod.
ragelly napsal(a):
Tak to mně celou dobu ukazuje správně, např. West Wing - 155 epizod mi ukazuje pilot + 154 epizod.
Už jsme se s Fruikem dopracovali k tomu, že to mám pokažené (možná) jenom já. 😅🤣
Je super, že nám tady zase něco přibylo.
A když je zjevně potřeba si tady občas dupnout nebo někoho pošťouchnout - jak to vypadá s hodnocením po sériích? 😊😊😊
Mně by se líbilo mít v kalendáři oblíbené seriály + všechny (americké) piloty, abych si nemusel všechny seriály kvůli nepropásnutí pilotu házet do sledovaných :D
Tak jsem si do filtru naházela dokument, cestovatelský, anime, realitytv a realityshow a docela se mi to pročistilo, takže paráda :D Jen teda škoda, že je pravda, jak už to psal tuším A.R.G.U.S., že se při zakládání anime žánr často přepíše na animovaný a autor profilu seriálu to neopraví, takže ty seriály jsou řazené pod animované.
Matuush napsal(a):
Je super, že nám tady zase něco přibylo.
A když je zjevně potřeba si tady občas dupnout nebo někoho pošťouchnout - jak to vypadá s hodnocením po sériích? 😊😊😊
Mám to rozpracované. Na to jsem nezapomněl. Jen tam je dost věcí, co jsou třeba řešit. Ale třeba mi poradíte. :D Například: Co třeba minisérie a seriály zařízlé po první sérii? Tam hodnocení po první sérii = hodnocení celého seriálu. Takže má se to tam vůbec zobrazovat? Ale jak je poznat? Tedy respektive, co když se v rámci současného trendu rozhodnou za 5 let je oživit? To už si člověk to hodnocení první série nebude pamatovat skoro...
Fruiko napsal(a):
Mám to rozpracované. Na to jsem nezapomněl. Jen tam je dost věcí, co jsou třeba řešit. Ale třeba mi poradíte. :D Například: Co třeba minisérie a seriály zařízlé po první sérii? Tam hodnocení po první sérii = hodnocení celého seriálu. Takže má se to tam vůbec zobrazovat? Ale jak je poznat? Tedy respektive, co když se v rámci současného trendu rozhodnou za 5 let je oživit? To už si člověk to hodnocení první série nebude pamatovat skoro...
Na CSFD hodnocení po sériích naskakuje až s objevením 2. série, takže buď tak, nebo to dát všude a jednosériové věci člověk ohodnotí dvakrát (stejně).
Tempy napsal(a):
Paráda, děkuju. ;)
Tak už.
Fruiko napsal(a):
Tak už.
Špica! ;)