Diskuze k článku Novinka pod lupou: Les Sept Vies de Léa (Netflix)
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
7. 5. 2022 / 23:54:13 (před 2 roky)
off

Jak jsem tak četla Fruikovy plusy a mínusy, tak jsem si skoro říkala, že by nebylo marné dát do výzvy jednu kategorii na téma Epizoda s časovou smyčkou :D. Ale jinak zní koncept docela zajímavě...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
8. 5. 2022 / 09:24:01 (před 2 roky)
off
andromache napsal(a):

Jak jsem tak četla Fruikovy plusy a mínusy, tak jsem si skoro říkala, že by nebylo marné dát do výzvy jednu kategorii na téma Epizoda s časovou smyčkou :D. Ale jinak zní koncept docela zajímavě...

Imho toho je děsně málo.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 5. 2022 / 11:35:42 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Imho toho je děsně málo.

Myslíš? I když třeba bych konečně mohla všem začít vnucovat Xenu, která má naprosto skvělý díl s časovou smyčkou 😁.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
8. 5. 2022 / 13:52:03 (před 2 roky)
off

Možná by nebylo od věci přidat do kategorizace žánrů do závorky subkategorie typu vampire, immortality, pandemy, postapo, time travel, time loop...

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."