Diskuze k článku Novinka pod lupou: Star Trek: Strange New Worlds (Paramount+)
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 5. 2022 / 20:19:23 (před 2 roky)
off

Star Trek. Skutečný Star Trek, takový, jakým býval, než jej zdevastovaly debilní progresivistické prvky a převaha akčních scén. Star Trek s jeho Základní směrnicí (a jejím morálně zdůvodnitelným obcházením), s postavami, které miluje každý Trekkie.

Nezbývá než doufat, že bude mít dostatečnou sledovanost a že jej produkce neutne po S01. Osobně pociťuji nadšení (s trochou obezřetnosti, protože jsem zatím viděl E01 a zbytek uvidím, až bude venku celá řada).

Pro šťouraly (jako je moje partnerka, která vznesla námitku): Andorian na plakátu má co dělat, protože první kontakt s Andoriany uskutečnil kapitán Archer s Enterprise NX-01, tedy zhruba 100 let před érou kapitána Pikea :D

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 5. 2022 / 20:53:14
pozitkar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
9. 5. 2022 / 22:42:58 (před 2 roky)
off

Za mne je jednoznačný plus humor. Chvílemi mi i připadalo, že použili scénář k nerealizované čtvrté řadě The Orville. Hláška ve stylu Queenů, že "primární direktiva", to se nemůže ujmout, byla geniální.

Sláma u kravína!
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 5. 2022 / 23:42:56 (před 2 roky)
off
pozitkar napsal(a):

...Hláška ve stylu Queenů, že "primární direktiva", to se nemůže ujmout, byla geniální.

...our actions did not violate General Order 1?

I used a loophole. Since the council can't acknowledge that the battle ever actually took place... I cannot acknowledge how the people of Kiley 279 acquired warp. Council's not happy about it. They're doubling down, renaming in the... Prime Directive.

Well, that'll never stick.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Eviik
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
10. 5. 2022 / 10:18:37 (před 2 roky)
off

Že by tu vznikl nějaký koukatelný Star Trek? Bez op želvušky? S uvěřitelnými postavami a humorem? Vzhledem k tomu, že jediná pozitivní věc na Discovery bylo to, že se tam ukázal Pike (a taky jim ukázal, že Hvězdná flotila není jenom kupa ubrečených bábovek), jsem v pokušení začít se těšit a určitě si na to zkusím udělat čas.
Jinak Andorian na plakátu mě mile překvapil. :)