Star Trek. Skutečný Star Trek, takový, jakým býval, než jej zdevastovaly debilní progresivistické prvky a převaha akčních scén. Star Trek s jeho Základní směrnicí (a jejím morálně zdůvodnitelným obcházením), s postavami, které miluje každý Trekkie.
Nezbývá než doufat, že bude mít dostatečnou sledovanost a že jej produkce neutne po S01. Osobně pociťuji nadšení (s trochou obezřetnosti, protože jsem zatím viděl E01 a zbytek uvidím, až bude venku celá řada).
Pro šťouraly (jako je moje partnerka, která vznesla námitku): Andorian na plakátu má co dělat, protože první kontakt s Andoriany uskutečnil kapitán Archer s Enterprise NX-01, tedy zhruba 100 let před érou kapitána Pikea :D
Za mne je jednoznačný plus humor. Chvílemi mi i připadalo, že použili scénář k nerealizované čtvrté řadě The Orville. Hláška ve stylu Queenů, že "primární direktiva", to se nemůže ujmout, byla geniální.
pozitkar napsal(a):
...Hláška ve stylu Queenů, že "primární direktiva", to se nemůže ujmout, byla geniální.
...our actions did not violate General Order 1?
I used a loophole. Since the council can't acknowledge that the battle ever actually took place... I cannot acknowledge how the people of Kiley 279 acquired warp. Council's not happy about it. They're doubling down, renaming in the... Prime Directive.
Well, that'll never stick.
Že by tu vznikl nějaký koukatelný Star Trek? Bez op želvušky? S uvěřitelnými postavami a humorem? Vzhledem k tomu, že jediná pozitivní věc na Discovery bylo to, že se tam ukázal Pike (a taky jim ukázal, že Hvězdná flotila není jenom kupa ubrečených bábovek), jsem v pokušení začít se těšit a určitě si na to zkusím udělat čas.
Jinak Andorian na plakátu mě mile překvapil. :)