ragelly napsal(a):
...Tohle byl jeden z nejhorších pilotů v celé mé seriálové historii. Brr, ještě teď se otřepávám...
No a k tomu hodnocení 0%. To tady od ragelly ještě nebylo :-)
Jé, první letošní nula 😂 Tento názor mi úplně připomněl NPL na The Paynes a to kouzelné … Ne.
Kdyby to nebylo tak dlouhé, tak snad i pár mozkových buněk obětuju, ať to můžu pomluvit.
Nula? To jde? A máme tu seriálovou výzvu, kdo další se odváží na to podívat😁
richardK napsal(a):
Nula? To jde? A máme tu seriálovou výzvu, kdo další se odváží na to podívat😁
Pro odvážné (sám jsem srab) neabonenty Netflixu: Je "to" vyhledatelné pod názvem "The Life and Movies of Erşan Kuneri". Stateční jedinci, poreferujte :-)
Sakra, teď lituju, že jsem se z téhle NPL odhlásila 😁😁 Mě odradila ta délka, na kterou jsem neměla čas a raději to pověnovala jiným novinkám, abych nezdržovala vydání, ale teď zpětně mě to fakticky mrzí.
Nicméně já bych do nuly asi nešla, mně se líbila ta myšlenka z anotace. Myslím, že kdyby se toho ujal někdo aspoň trochu normální a dal tomu sitcomovou délku, nemuselo by to být hrozné 😂 …jak moc naivní jsem? 😅
Olivia Caroline Jones napsal(a):
Sakra, teď lituju, že jsem se z téhle NPL odhlásila 😁😁 Mě odradila ta délka, na kterou jsem neměla čas a raději to pověnovala jiným novinkám, abych nezdržovala vydání, ale teď zpětně mě to fakticky mrzí.
Nicméně já bych do nuly asi nešla, mně se líbila ta myšlenka z anotace. Myslím, že kdyby se toho ujal někdo aspoň trochu normální a dal tomu sitcomovou délku, nemuselo by to být hrozné 😂 …jak moc naivní jsem? 😅
Řekla bych to asi takhle. Kdybys někdy v následujících dnech měla čas, klidně na to mrkni a poreferuj, případně názor do článku klidně můžeme doplnit :D