Já se opět těším, ale doufám, že to bude víc hororově laděné, než minulá série. :)
phoebess napsal(a):
Já se opět těším, ale doufám, že to bude víc hororově laděné, než minulá série. :)
Souhlasím, také se těším na další řadu. A taky bych byla ráda ze trochu větší hororový nádech, přišlo, že druhá řada tolik hororová nebyla. Což ale neznamená, že by se mi nelíbila ;-)
A také jsem ráda, že se vrací známé tváře a doufám, že uvidíme Tassiu, v první řadě hrála skvěle.
Katschaba napsal(a):
A také jsem ráda, že se vrací známé tváře a doufám, že uvidíme Tassiu, v první řadě hrála skvěle.
Tu jsem až tak ráda neměla, ale nevadilo by mi, kdyby se objevila, s Petersem si dobře sedli :)
Nehorázně se těším, už jen kvůli Jessice Lange. Podle mě je to skvělá herečka. A taky jsem zvědavý jak chtějí zpracovat téma třetí sezóny. Druhá série byla naprostá bomba, uvidíme jestli ještě laťku překročí nebo nikoli.
no už aby to bylo, AHS sem si zamilovala už od prvního dílů. druhá serie mi sice nebyla klasicky hororvá ale svůj creepy nádech měla. každopádně bych uvítala, zas nějakou duchařinu.
MNTB napsal(a):
no už aby to bylo, AHS sem si zamilovala už od prvního dílů. druhá serie mi sice nebyla klasicky hororvá ale svůj creepy nádech měla. každopádně bych uvítala, zas nějakou duchařinu.
jojo, taky bych uvítala duchy... a Denise O'Haru, sakra! Aspoň ještě jednou, prosím! :D
ja som akosi nepochopila ten koniec :/
veducinka napsal(a):
ja som akosi nepochopila ten koniec :/
Tak já si nejsem úplně jistá, ale konec mi přišel tak, že si Lana všechno vymyslela v té knize, že se vlastně nic z toho nestalo. Jinak si ten závěr vysvětlit nedokážu :D
Katschaba napsal(a):
Tak já si nejsem úplně jistá, ale konec mi přišel tak, že si Lana všechno vymyslela v té knize, že se vlastně nic z toho nestalo. Jinak si ten závěr vysvětlit nedokážu :D
no mě ještě napadlo, že ona byla bloody face a její synátor jí poté následoval. jinak by mi tam pak neseděla ta scéna s novommanžeským párem, kdyby nic z toho nebyla pravda
MNTB napsal(a):
no mě ještě napadlo, že ona byla bloody face a její synátor jí poté následoval. jinak by mi tam pak neseděla ta scéna s novommanžeským párem, kdyby nic z toho nebyla pravda
Hm, to s tím novomanželským párem a Bloody Face je fakt, mě nenapadlo. Ale že by to vraždila přímo ona? Nevím no, s tím koncem mi zamotali hlavu :D
Já hlavně doufám, aby do další serie obsadili Zachary Quinta!!!!
Katschaba napsal(a):
Hm, to s tím novomanželským párem a Bloody Face je fakt, mě nenapadlo. Ale že by to vraždila přímo ona? Nevím no, s tím koncem mi zamotali hlavu :D
Tyjo, jak tu o tom mluvíte, tak mám úplně pocit, že jsem to absolutně nepochopila..
under.demonic.possession napsal(a):
Tyjo, jak tu o tom mluvíte, tak mám úplně pocit, že jsem to absolutně nepochopila..
a nebo v my v tom hledáme něco, co tam není :D