Sem si myslel, když mi pár seriálů skončilo a pár má pauzu, že bude trochu volněji. A ono prd :-)
Tak pozriem klasiky ako Orville a Boys.
Zaujali ma Surviving Summer a Ultra Violet & Black Scorpion ..tu by som vyzdvihol obsadenie koli ktoremu som ochotny si to pozriet hoci ..Disney(klasicky nie +)
Este pozriem The Midwich Cuckoos a Tom Swift, koli zanru..
Ale kedze mame ten HYPE tak tu mame zase nejaku drag queen .. Trixie Motel
Aj napriek tej ruzovej z ktorej ide vypalit oci uz z posteru, to moze byt taka blbost az to bude dobre. -tak dal som si trailer .. ta ruzova je proste vsade ..brrr.
The Boys! The Orville! Lego Masters! A moje guilty pleasure Floor is Lava! Teď ještě někde vymyslet ten volný čas 😂
sandokan555 napsal(a):
Ultra Violet & Black Scorpion ..tu by som vyzdvihol obsadenie koli ktoremu som ochotny si to pozriet hoci ..Disney(klasicky nie +)
Když ono to už řve z plakátu, že to bude děsně dětský... :-/ Ona i ta surfařka vypadá, že bude hodně teen... A z toho už jsem vyrostl...
Kolombo napsal(a):
The Boys! The Orville! Lego Masters! A moje guilty pleasure Floor is Lava! Teď ještě někde vymyslet ten volný čas 😂
Ano, na Floor is Lava se taky těším :D. A kde vzít volný čas? Mám angínu, nechceš :D?
Fruiko napsal(a):
Když ono to už řve z plakátu, že to bude děsně dětský... :-/ Ona i ta surfařka vypadá, že bude hodně teen... A z toho už jsem vyrostl...
Ja viem ze to bude strasne detske no
Scarlett Estevez som si v Luciferovi "zamiloval". Jedna z mala deti ktore ma neiritovali(myslene deti hlavnych postav ktore su vacsinou iba zle napisane postavy - krovi), tak snad bude vtipna jej postava aj tu a hlavne dobre zahrana.
Určitě se budu dívat na The Midwich Cuckoos. Četla jsem tu knihu a je to dost zajímavý.