Wow. Většinu herců bych v těch dalších rolí ani nepoznala. A Davida Nykla jsem viděla kromě SGA jen v Agentuře Jasno...
Zajímavý fotočlánek :D
Lee Pace v ne tak známých filmech ? Cože ? Za poslední 4 roky náhodou docela slavné a výdělečné filmy slespoň podle mě a pro mě . :) Zahrál si například v roce 2009 se Sarah Michelle Gellar ve filmu Possession (Nebezpečná posedlost) - úžasný výkon obou představitelů, dále pak v komedii z roku 2010 Marmaduke a konečně mě velmi překvapil v posledním díle Twilight Ságy . Takže já bych zrovna neřekla ne tak známých, dobrá kromě posledního ne tak známých u nás. :)
Davida Nykla bych na poslední fotce nepoznala. Opravdu velká změna. A Lee Pace mi vyrazil dech. Vůbec bych ho do takových rolí netipla. A ani jsem ho nepoznala, přestože jsem viděla seriál i oba filmy.
Páni, tak koláčník mě mile překvapil, vůbec bych ho nepoznala... fešáák! ;)
Tak největší proměna, která mi vážně vyrazila dech, je Lee Pace. Pushing Daisies jsem sledovala docela nedávno, ale podobnosti s Garrettem jsem si opravdu nevšimla (maximálně co se týče jeho obočí :D).
Ach, Lee Pace :) Ale inak celkovo potešil "článok".
Dost dobrej nápad. :) Hned se mi ale vybavili všichni herci z Krok za krokem, u těch by mě vážně zajímalo, jak dopadli.
Dobrý! Davida Nykla jsem teď viděla v OUaT a málem bych ho nepoznala, kdybych nevěděla, že je to on :) škoda, že tam byl jen na chvilku..
david Nykl byl v Mortal Kombat
Tak já zaregistrovala téměř všechny i v ostatních rolích, ale kdo mě překvapil, je Lee Pace, toho jsem nepoznala ani v Twilight ani v Hobitovi... by mě zajímalo, jak jsem na to koukala :)
Pro mě teda taky největší překvápko Lee Pace :) Pushing Daisies jsem viděla, ale v Rozbřesku jsem ho vůbec nepoznala! o.O A to mu to tam tak sluší! :D
Angela bola v Nanny McPhee super :).
USS Odyssea napsal(a):
Dobrý! Davida Nykla jsem teď viděla v OUaT a málem bych ho nepoznala, kdybych nevěděla, že je to on :) škoda, že tam byl jen na chvilku..
Ou, tak Davida Nykla jsem ve OUaT úplně přehlédla. Musela jsem se zpětně podívat, kde že to tam byl.
Leeho Pace poznám vždy a všude (to bude tím obočím, je takové nezaměnitelné). Jedinou čestnou výjimku tvořila fotka z Vojákovy dívky, to jsem nejprve myslela, že si dělají srandu. Pravdou je, že se teď Lee konečně objevuje v pořádných filmech. Kromě Hobita a Rozbřesku si na něj dejte pozor ještě ve Spielbergově Lincolnovi, ale tam by neměl být problém ho poznat ;)
Díky za pěkný článek.
Perfektní nápad! Chválím a doufám, že se dočkáme dalších dílů. Zatím nejlepší z fotočlánků!!!
IrmaVep napsal(a):
Páni, tak koláčník mě mile překvapil, vůbec bych ho nepoznala... fešáák! ;)
Bereš mi slova z úst :D taky jsem to chtěla napsat :D
http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/mortal-kombat-legacy-3-johnny-cage
miluju články, ve kterých se dozvím spoustu zajímavých informací - děkuju
Pěkný článek. Pro mě tam chybí Makyla Smith která hrála v QAF postavu Daphne. Hrozně jsem si ji jako herečku oblíbila, ale od té doby se nikde neukázala, škoda.
Lee Pace - prostě wow! Kdyby to tam nenapsali, že to je on, ani v jedné roli bych ho nepoznala :O tak má vypadat herec, v každé roli originálně, fakt super :)
Janna7 napsal(a):
Pro mě teda taky největší překvápko Lee Pace :) Pushing Daisies jsem viděla, ale v Rozbřesku jsem ho vůbec nepoznala! o.O A to mu to tam tak sluší! :D
přesně tak při sledování Rozbřesku jsem si říkala : "OMG Lee Pace ? Omg tady ypadá tak sexy . " :D slušelo mu to tam nejvíc ze všech chlapů a byla to pole mne jeho nejlepší image by měl být tak i v civilu.
Dylan mi udělal radost. Jinak jo no spíš je na divadlo viděl sem od něj asi 4 stand up show a všechny byly výborný;)
tak jsem mírně znechucená dalšími rolemi neda...