Diskuze k článku Seriálová abeceda: E
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
12. 8. 2023 / 14:21:46 (před 66 týdny)
off

Za zmínku podle mě stojí také:

Skvělá historická kriminálka, m.j. ukazující praktiky Čeky Есенин

Sci-Fi Earth: Final Conflict

Výchovná Etiketa

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
12. 8. 2023 / 16:50:02 (před 66 týdny)
on

Já bych zmínila povedenou The English Game .
Zvědavá jsem na Emma a celkem nedočkavě vyhlížím Elsbeth, jsem zvědavá, co s ní provedou.

Z uvedených: jsem z těch, co Emily nesnášejí. A Pohotovost jsem hltala!

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
13. 8. 2023 / 00:29:03 (před 66 týdny)
off

Je to zelené a neustále to do něčeho naráží, co to je? Dnešní čtvrté místo :D. Aspoň tak jsme si z toho serálu dělali srandu ve škole (i když to každý tajně hltal, ale nikdo se nepřiznal)

Jinak moje Top je Top i tady :-). ER byla moje první velká lékařská láska a ta láska mi zůstala dodnes. Dodneška, když se chci pobavit, vytáhnu si z disku některý z obskurních dílů, kdy se pacoši střídali ja na běžícím pásu a doktoři nevědí kam dřív skočit (aneb takový lékařák mám nejradši, takový nudný House se může jít zahrabat, mě nikdy neuchvátil). A mám pocit, že v ER jsem snad viděla i první regulérní WLW postavu s regulérním wlw vztahem (RIP Sandy, nebylo to spravedlivé ani trochu!!)

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
13. 8. 2023 / 12:27:47 (před 66 týdny)
off
andromache napsal(a):

...WLW postavu s regulérním wlw vztahem...

Ne, ne, tady to má jiný význam. Pro ty, kteří se neorientují, nebo přímo nesdílejí s andromache její hobby - má to poněkud bizarní význam: WLW = women who love women.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
13. 8. 2023 / 14:13:10 (před 66 týdny)
off

Esmeralda .. tak to je hodně dávná vzpomínka (a jo, je to i milá vzpomínka). Navzdory všem možným nedostatkům se Esmeralda stala nesmrtelnou :). Jinak za mě z "E" nejvíc ER.
Díky za článek, už jsem úplně na abecední články zapomněla :( . O to víc čtení potěšilo.

Daniela
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
14. 8. 2023 / 12:17:28 (před 65 týdny)
off

Episodes, ale Elementary je hned v závěsu...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.