Za zmínku podle mě stojí také:
Skvělá historická kriminálka, m.j. ukazující praktiky Čeky Есенин
Sci-Fi Earth: Final Conflict
Výchovná Etiketa
Já bych zmínila povedenou The English Game .
Zvědavá jsem na Emma a celkem nedočkavě vyhlížím Elsbeth, jsem zvědavá, co s ní provedou.
Z uvedených: jsem z těch, co Emily nesnášejí. A Pohotovost jsem hltala!
Je to zelené a neustále to do něčeho naráží, co to je? Dnešní čtvrté místo :D. Aspoň tak jsme si z toho serálu dělali srandu ve škole (i když to každý tajně hltal, ale nikdo se nepřiznal)
Jinak moje Top je Top i tady :-). ER byla moje první velká lékařská láska a ta láska mi zůstala dodnes. Dodneška, když se chci pobavit, vytáhnu si z disku některý z obskurních dílů, kdy se pacoši střídali ja na běžícím pásu a doktoři nevědí kam dřív skočit (aneb takový lékařák mám nejradši, takový nudný House se může jít zahrabat, mě nikdy neuchvátil). A mám pocit, že v ER jsem snad viděla i první regulérní WLW postavu s regulérním wlw vztahem (RIP Sandy, nebylo to spravedlivé ani trochu!!)
andromache napsal(a):
...WLW postavu s regulérním wlw vztahem...
Ne, ne, tady to má jiný význam. Pro ty, kteří se neorientují, nebo přímo nesdílejí s andromache její hobby - má to poněkud bizarní význam: WLW = women who love women.
Esmeralda .. tak to je hodně dávná vzpomínka (a jo, je to i milá vzpomínka). Navzdory všem možným nedostatkům se Esmeralda stala nesmrtelnou :). Jinak za mě z "E" nejvíc ER.
Díky za článek, už jsem úplně na abecední články zapomněla :( . O to víc čtení potěšilo.
Episodes, ale Elementary je hned v závěsu...