Diskuze k článku Novinka pod lupou: Black Bird (Apple TV+)
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
11. 7. 2022 / 10:42:49 (před 2 roky)
off

Co mi to děláte, lidi? 90% oba dva? Chjo, zas abych čučel na bednu. :D

richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
11. 7. 2022 / 11:30:40 (před 2 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Co mi to děláte, lidi? 90% oba dva? Chjo, zas abych čučel na bednu. :D

Ale to stejné jsem si říkal taky, budou prázdniny, seriály si dají oddech, já taky a přijde taková perla.😃

Richard
pipiterka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
11. 7. 2022 / 11:36:16 (před 2 roky)
off

Já jsem po dvou dílech také nadšená a už už aby vyšel třetí díl :D Taron je jeden z mých nejoblíbenějších herců a tahle role mu fakt sedla. Paul Walter Hauser jako Larry je naprosto skvělý!

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 7. 2022 / 12:41:58 (před 2 roky)
off
pipiterka napsal(a):

Já jsem po dvou dílech také nadšená a už už aby vyšel třetí díl :D Taron je jeden z mých nejoblíbenějších herců a tahle role mu fakt sedla. Paul Walter Hauser jako Larry je naprosto skvělý!

Ja to tiez planujem pozerat hlavne kvoli Taronovi 😉

Calderon
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
19. 8. 2022 / 23:30:21 (před 2 roky)
off

Zkouknul jsem to na jeden nádech odpoledne / večer, nešlo od toho odjetí, opravdu vás příběh pohltí. Hudba, scénář, herecké výkony Tarona nebo Paula jsou neskutečný, roli jim věříte a upřímně, když jsem četl, že v hlavní roli bude Taron, tak jsem si říkal, že to bude průšvih a hle - není. Flashbacky nejsou rušivé jako jinde. Všechno tady funguje a Apple pro jednou zase boduje kvalitním seriálem. Jediné mínus vidím v tom, že to má pouze 6 epizod, 10 by seriálu slušelo více, aby se dokončily všechny dějové linky.

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 8. 2022 / 23:31:11