Diskuze k článku Novinka pod lupou: Praha – den & noc (Voyo)
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
16. 7. 2022 / 16:25:41 (před 2 roky)
off

Já si to tedy ještě nepustil, ale nějak nechápu ten koncept "hrané realityshow", to jako znamená, že to jsou herci, co dělají, že nejsou a jsou hrozně "přirození" bez scénáře?

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
16. 7. 2022 / 17:43:44 (před 2 roky)
off
F.Valek napsal(a):

Já si to tedy ještě nepustil, ale nějak nechápu ten koncept "hrané realityshow", to jako znamená, že to jsou herci, co dělají, že nejsou a jsou hrozně "přirození" bez scénáře?

Scénář je rámcový, hrají neherci (tedy scénář-nescénář, herci-neherci). Vydržel jsem sledovat po kouskcích celkem méně než 10 minut z S01E01. Něco takového se jen tak nevidí, tvůrcům se patrně podařilo vytvořit etalon pro porovnávání nesledovatelných sraček.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
16. 7. 2022 / 21:07:05 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Scénář je rámcový, hrají neherci (tedy scénář-nescénář, herci-neherci). Vydržel jsem sledovat po kouskcích celkem méně než 10 minut z S01E01. Něco takového se jen tak nevidí, tvůrcům se patrně podařilo vytvořit etalon pro porovnávání nesledovatelných sraček.

Díky, takže přesně jak jsem předpokládal a přesně to, co se dá od Novy čekat... :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
16. 7. 2022 / 22:27:36 (před 2 roky)
off

Ešte by to chcelo vydať sa s lupou do histórie a pozrieť sa na slovenskú verziu Deň a noc :)

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
17. 7. 2022 / 17:07:18 (před 2 roky)
off

Já chtěla jen chvíli kouknout o noční, co je to zase za novinku ( to se nedalo trapný ještě krásný slovo )

Jenny