Diskuze k článku Novinka pod lupou: Resident Evil (Netflix)
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
21. 7. 2022 / 17:43:18 (před 2 roky)
off

Jste docela hodní. Všude v zahraničí jedou “nejhorší seriál ever”.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
21. 7. 2022 / 19:21:52 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Jste docela hodní. Všude v zahraničí jedou “nejhorší seriál ever”.

Mám za to, že tím pádem to bylo dál ještě horší, což jsem vcelku dobře odhadnul, protože jsem to po 3 dílech zabalil. Aspoň jsem ušetřil čas.

Richard
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 7. 2022 / 20:56:25 (před 2 roky)
off

Ja sa neviem dostat cez nejaku 5 minutu 2 casti.. proste v minulosti spravanie tych jeho deti je take debilne ze to ani nemoze byt pravda ...
To zabezpecenie firemne je tiez uplne odveci ...
Celkovo uplne nelogicke spravanie postav ... a aj jej akoze pritomneho ja ..ten jej trafeny vyskum a uplne odveci spravanie.
Jedno my skuste nejako logicky vysvetli .. zombies zacitia male poskiabanie a idu ako lovecke psy po nej ked sa skrabne .. ale akoze bola tam 3 mesiace ci kolko a zatial nemala kramy?
Dalsia blbost ..neda sa ist autom..je tam trasne vela zombikov ... a hned jeden trapko odtial prave autom vysiela este mal cas aj ju nechat nastupit ... to ani nehovorim o tom jeho zastaveni pred ostnami ..akoze ziadny smyk a ani ABS ... proste zo sto na 0 brzdna draha 2 metre a ani ju to nekatapulôtovalo rovno pred auto .. ziadna fyzika ...
P tom strielani do vsetkych a jej veselom prechadzani sa pomedzi tych co zabijaju ani nehovoriac ... dalej ten jej skok z hradieb akoze mala by taku krasnu otvorenu zlomeninu ze by bola rada keby okamzite zabili ..
Za tie flasbacky by som dal este aj minusove hodnotenie ..ako tak sa vazne ani namyslene pizdy nechovaju a to pritom su akoze rebelske a tie odvazne ..

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
21. 7. 2022 / 23:08:16 (před 2 roky)
on

Řeknu to asi takhle..hry miluju, filmy mám ráda, asi se to liší díl od dílu..

Ale co tohle má být nevím..jo kdyby to nemělo být s RE spojené, možná by to mohlo uspět, ale tím že to tvrdí že to je něco co není to je prostě blbost. Pardon. Vydržela jsem jeden díl..necelý.

Gabka
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
22. 7. 2022 / 07:09:40 (před 2 roky)
off

Přetrpěl jsem 2 díly. Třetí jsem projel stylem fast forward a následoval delete.
Strašnej výtrus.

Sitheren
Běžný uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
22. 7. 2022 / 15:58:10 (před 2 roky)
off

Vrchol všeho je nelogicky scénář. Věci nedávají smysl.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 7. 2022 / 14:32:40 (před 2 roky)
off

...to je ale wokesračka, to se jen tak nevidí. Netflix hrdě pokračuje v tradici rostoucí kvantity a klesající kvality, mám jisté obavy, že by v tomhle "díle" nenašel zalíbení ani retardovaný progresivista (natož alespoň trochu normální divák). Ach jo.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
23. 7. 2022 / 20:07:00 (před 2 roky)
off

Další seriál, který je využívá jméno populární série. Já si po tomhle díle moc rád dal RE 3 (2020) a už prvních pár minut je lepší než tenhle "seriál"