Diskuze k článku Točí se čím dál tím víc seriálů...
markuc
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 8. 2022 / 15:19:33 (před 2 roky)
off

a statistika toho, kolik serialu bylo zruseno po prvni serii?

richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
4. 8. 2022 / 15:55:47 (před 2 roky)
on

To jsem predikoval už na začátku tohoto roku, že to bude nejsilnější sezóna v historii (musel jsem se pochlubit, no ne?). I podíl TOP seriálů je vyšší, je ale otázkou, co udělá konkurenční boj dál. Asi nejvíce nám to prozradí úspěch velkoseriálů s draky a prsteny. Nicméně skvělou zprávou je, že ochota dávat peníze do obsahu tu už bude napořád. Kdo ještě před pár lety by si pomyslel, že na poli "celuloidového" umění budou hrát prim korporátní společnosti jako Apple, či Amazon. Netflix je pak pohádkou sám o sobě i když teď to má dost těžké. A ať si kdo chce co chce o něm myslí fakt, že je to právě tato společnost, která nám přinesla hollywoodskou produkci do obýváku, jí nikdo neodpáře. Navíc rozpoutala konkurenční boj (úspěch táhne) na poli streamovacích služeb, ze kterého divák jen profituje. Nakonec zítra tu máme premiéru Sandmana a osobně držím palce, ať to dobře dopadne, protože pustit se do tak náročné látky chce i odvahu, kterou bychom před několika lety těžko hledali.

Richard
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 8. 2022 / 15:56:51
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
4. 8. 2022 / 16:36:30 (před 2 roky)
off

A já mám pocit, že je pořád míň a míň toho, na co se dá dívat.

Sitheren
Běžný uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
4. 8. 2022 / 16:41:57 (před 2 roky)
off

Konkurence streamovacím službám jen prospívá. Takovou nálož Fantasy seriálů jsme neměli nikdy. Přitom člověk si myslel, že vrcholem Fantasy tvorby byl Pán Prstenů, nebo Game of Thrones/Hobit období. Za mě je to dobře. Snad se někdy dostane i na super fantasy knižní sérii Trpaslíci, nebo pořádné zpracování Meče Pravdy (na seriál co jsme dostali radši zapomínám)

patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
4. 8. 2022 / 20:11:28 (před 2 roky)
off

Je síce pekné, že sa točí čím ďalej, tým viac seriálov, ale otázna je kvalita.

misiacik0308
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
5. 8. 2022 / 00:06:34 (před 2 roky)
off

No to je síce pekné číslo, ale : za prvé, to se nedá stíhat pozerat, za druhé : nie je šanca ani len piloty pozerat , a na koniec clovek aj ked nieco skúsi, tak teda aspon v mojom prípade to funguje tak , že 60-75% skončím po druhej alebo tretej časti.
A ešte mám pocit, ako keby fakt niečo dobré a nadčasové vymyslieť dnes je už nebetyčný problém.
Suma sumárum? Vždy sa nájde ale aj tá povestná kvapka v mori a kde tu sa nájde nejaká kvalitka :) :) :)

chýbajú mi TBBT, HIMYM, PoI, a stále idem na NCIS