Tak tohle asi poputuje ze "chci vidět" ven :D
Diky obema za recenze. Hrozne moc jsem se nasmala zejmena u posledniho odstavce od OCJ, :D ...
Počet 39 epizod mě šokoval nesmírně. A vyděsil. To byl první varovný vykřičník. Druhý vykřičník byl tenhle příspěvek v komentářích u mě na Timeline.. No a třetí varování jsou tyhle dvě recenze.. Ne jako. Už to mám sice nachystáno ke stažení, ale myslím, že to poletí zase rychle do koše aniž by k nějakému stahování vůbec došlo, protože co je moc to je moc. Jsem si říkala, že aspoň někde by se mé pyromanské já mohlo tetelit blahem z výjezdu k pořádným ohňům, ale zdá se, že si budu muset opravdu počkat až do podzimu na Call Fire.. Ugh..
Olivia Caroline Jones: Děkuju, představa polonahého Mouche fotícího hasičský kalendář mě stejnou měrou vyděsila i pobavila :D. Ale pamatuju, že jedna vedlejší zápleta ChF se točila kolem toho, že Boden začátkem devadesátých let kalendář fotil a říkali mu tuším mistr červenec nebo tak nějak :D :D. Ale u něj si to aspoň představit dovedu :D. Mouch je fakt totálně jiná písnička :D.