Diskuze k článku Disney+ v září
Sitheren
Běžný uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
30. 8. 2022 / 16:30:52 (před 2 roky)
off

Slabý stačila expreska.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
30. 8. 2022 / 17:28:07 (před 2 roky)
off
Sitheren napsal(a):

Slabý stačila expreska.

???

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Sitheren
Běžný uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
2. 9. 2022 / 19:42:29 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

???

Ironie samozřejmě... ;-) Jsem fotbalista a takhle si utahujeme když je článek dobrý, ale téma o ničem. Disney+ a září = HBO běžný měsíc.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
3. 9. 2023 / 03:32:42 (před 69 týdny)
off

Můžu se zeptat jestli má někdo problémy s platbou kartou? Měla jsem mesíční předplatné, teď jsem přešla na roční a neustále mě zaplavují zprávami o ověření platby a varováním o pozastavení účtu..přitom vše mi normálně funguje a platby se strhávají jak mají. Po víkendu budu kontaktovat podporu, ale zajímá mě, jestli taky někdo řešil.

For crying out loud!
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
3. 9. 2023 / 08:44:11 (před 69 týdny)
off
Hitchhiker napsal(a):

Můžu se zeptat jestli má někdo problémy s platbou kartou? Měla jsem mesíční předplatné, teď jsem přešla na roční a neustále mě zaplavují zprávami o ověření platby a varováním o pozastavení účtu..přitom vše mi normálně funguje a platby se strhávají jak mají. Po víkendu budu kontaktovat podporu, ale zajímá mě, jestli taky někdo řešil.

Tak to bude s největší pravděpodobností někdo jiný než Disney, kdo ti ty zprávy posílá, stačí se kouknout na odesílatele nebo jen najet myší na odkaz a i čeština by neměla být moc dobrá. Chtějí ať klikneš na odkaz a tam zadat údaje karty ale nebude to oficiální Disney stránka a tak ty údaje hned poputují k nim.

Já měl to samý, ale všiml jsem si zpráv, z doby před několika měsíci a už to je podezřelý, když ti píšou z dubna, že platby nechodí, že ti přestane fungovat účet a já v reálu s tím vůbec neměl problém....

https://help.disneyplus.com/cs/article/disneyplus-scam-prevention

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
3. 9. 2023 / 13:15:58 (před 69 týdny)
off
A.R.G.U.S. napsal(a):

Tak to bude s největší pravděpodobností někdo jiný než Disney, kdo ti ty zprávy posílá, stačí se kouknout na odesílatele nebo jen najet myší na odkaz a i čeština by neměla být moc dobrá. Chtějí ať klikneš na odkaz a tam zadat údaje karty ale nebude to oficiální Disney stránka a tak ty údaje hned poputují k nim.

Já měl to samý, ale všiml jsem si zpráv, z doby před několika měsíci a už to je podezřelý, když ti píšou z dubna, že platby nechodí, že ti přestane fungovat účet a já v reálu s tím vůbec neměl problém....

https://help.disneyplus.com/cs/article/disneyplus-scam-prevention

hele odesílatel je disneyplus@mail.disneyplus.com
tak nevím...

For crying out loud!