Diskuze k článku Novinka pod lupou: Pálava (Prima)
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
3. 9. 2022 / 15:33:31 (před 2 roky)
off

Olivia Caroline Jones je to tak, Pálava navazuje na Vinaře a propojuje Křeticemi a některými postavami oba seriály.

Jsem rád, že jste na to všechny tři mrkly za mě, za nás, protože mě to jen utvrzuje v tom, že proti Vinařům tomuto šanci nedám. Pořád nechápu, že nemá Tomáš Vican dost a musí vytvářet takovéto slátaniny s nádechem vinařské tematiky. Z toho, co jsem si přečetl od naší skvělé trojky (a soudě i z dalších recenzí na internetu), můžu říct, že je to opravdu jen o přehnaných "stereotypech". Je to škoda, přitom máme na Jižní Moravě tak krásně.

fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
3. 9. 2022 / 16:19:20 (před 2 roky)
off

Když jsem si v létě přečetl, že tvůrci na jaře dostali úkol udělat něco ve stylu "Vinaři", a připravit to do podzimního schématu, tak mi bylo jasné, že to bude vesměs další rychlokvaška, což se pochopitelně na scénáři a postavách podepsalo.

Kouknul jsem dva první díly, neni to prostě nic víc, než oddechovka na večer, žádná sranda se nekoná, ale zase v tom osobně nevidim takovou hrůzu jako někteří jiní. Nové postavy jsou spíš opruz, takže to musejí zachraňovat převzaté charaktery z Vinařů. Škoda, že se to celé netočí okolo Matonohy a toho jeho stánku na pláži, tam to má podle mého asi největší potenciál.

Jinak charaktery pochopitelně šílené stereotypy klasických Pražáků, co přijedou na Moravu, a jsou tam za úplné idioty.

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
4. 9. 2022 / 12:42:47 (před 2 roky)
off

Jediná dvě + na tomhle všem - Michal Isteník a krásná příroda....
Seriál asi dokoukám, ale tuším, že po většinu času to budu mít jen jako kulisu k něčemu....

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.