IrmaVep napsal(a):
No toto, co to...? O tom slyším prvně v životě :D
Bav se. Já už s tím blbnu týden.
Tak to vypadá jako dobrá věc na hraní :D Nejspíš vyzkouším.
Tak tohle je parádní hračka. Ten kvíz se hodně povedl🤩
Kvíz byl fakt skvělej.
Dneska mě napadlo, abych se podíval, z čeho tak mohla ta AI čerpat (odkud opisovat):
spike napsal(a):
Midjourney jsem vyzkoušel a je to super. Ale hodně dobrá je i AI NightCafe. Tady je můj profil. Určitě stojí za vyzkoušení.
To vypadá taky super. Podle toho, co jsem tam četl předpokládám, že je to free to use, a platí se jenom za výrobu fyzických obrazů, což není podmínka, nepletu se? + že je 5 kreditů na den a o půlnoci/za 24 hodin se doplní.
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
To vypadá taky super. Podle toho, co jsem tam četl předpokládám, že je to free to use, a platí se jenom za výrobu fyzických obrazů, což není podmínka, nepletu se? + že je 5 kreditů na den a o půlnoci/za 24 hodin se doplní.
Ano je to tak. A za zveřejňování svých výtvorů na Instagramu a Twitteru dostaneš další kredity. Musím tam k tomu vždy přidat @nightcafestudio a pak je dostaneš. A za plnění výzev (komentování, likeování atd...) dostaneš další. Už jsem tam zveřejnil přes devadesát výtvorů. Člověk se, ale musí naučit jak správně zadat text, aby to dopadlo podle tvých představ.