Diskuze k článku Netflix TOP 10 za 36. týden – smrt královny pomohla Koruně
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
14. 9. 2022 / 20:30:40 (před 2 roky)
off

V souvislosti s odkazem na profil Pokémon Master Journeys: The Series jsem si všiml, že u Pokémonů je teď pěkný zmatek. Master Journeys je regulérní pokračování původního seriálu, proto absolutně netuším, proč tady má vlastní profil. V profilu "standardních" Pokémonů tahle série začíná dílem 23×49 – Koharu and the Mysterious Mysterious Eievui! Je to stejný díl, pouze u Pokémonů jsou tady uvedeny přeloženy názvy z japonštiny a v profilu Master Journeys jsou použity oficiální anglické názvy.

Trochu jsem se rozepsal, ale abych to shrnul, jde pouze o to, že Master Journeys jsou na serialzone duplicitně - jednou v samostatném profilu a jednou pod profilem originálních Pokémonů. Akurát sérii taky koukám a teď normálně nevím, v kterém profilu si to mám odškrtávat. Je to prostě úplně mimo mísu, to by pak všech 24 sérií podle tohohle mělo mít samostatný profil.

Editováno: 2x | Naposledy: 14. 9. 2022 / 20:34:57
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
14. 9. 2022 / 21:12:49 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

I u nás si diváci pustili seriál The Crown (Koruna), což asi není vzhledem k humbuku v médiích takové překvapení. Skoro jakoby Česká republika patřila do Commonwealthu.

S The Crown to tak funguje - musel jsem ji dnes vyhrabat na NASu kvůli partnerce. Nakonec s Gorbym to fungovalo stejně (Gorbachev. Heaven) - když žil, tak se na něj nechtěla podívat a když zemřel, tak to bylo najednou nutné. Zaplať přírodo, už byl s CZ subs, takže jsem jej nemusel vidět znovu a navíc překládat :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
14. 9. 2022 / 22:35:32 (před 2 roky)
on
patrik1177 napsal(a):

V souvislosti s odkazem na profil Pokémon Master Journeys: The Series jsem si všiml, že u Pokémonů je teď pěkný zmatek. Master Journeys je regulérní pokračování původního seriálu, proto absolutně netuším, proč tady má vlastní profil. V profilu "standardních" Pokémonů tahle série začíná dílem 23×49 – Koharu and the Mysterious Mysterious Eievui! Je to stejný díl, pouze u Pokémonů jsou tady uvedeny přeloženy názvy z japonštiny a v profilu Master Journeys jsou použity oficiální anglické názvy.

Trochu jsem se rozepsal, ale abych to shrnul, jde pouze o to, že Master Journeys jsou na serialzone duplicitně - jednou v samostatném profilu a jednou pod profilem originálních Pokémonů. Akurát sérii taky koukám a teď normálně nevím, v kterém profilu si to mám odškrtávat. Je to prostě úplně mimo mísu, to by pak všech 24 sérií podle tohohle mělo mít samostatný profil.

On v tom dělá bordel Netflix (a následně i IMDb), který se rozhodl, že to povede jako nový seriál. A jelikož většina má Netflix, tak to pak hledají taky jako nový seriál a nenapadne je, že to je xy. série. Takže pak dostáváme huláka, že to tu není. Zároveň robot co vyhledává nové epizody to najde u původního seriálu. A teď babo raď, co s tím.

Podobné peklo to je teď u Entrapped a Ófærð.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.