Chtěl jsem se ze zvědavosti podívat alespoň na pilot (nebo jeho část - některé seriály stahuju pro dcerku), ale uživatelské recenze na IMDb mi v tom jednoznačně zabránily.
_-0-_ napsal(a):
Chtěl jsem se ze zvědavosti podívat alespoň na pilot (nebo jeho část - některé seriály stahuju pro dcerku), ale uživatelské recenze na IMDb mi v tom jednoznačně zabránily.
Na jednu stranu škoda. Je sice pravda, že máte hodnocení nastavené oproti jiným dost tvrdě, ovšem to, co od vás dostane pozitivní hodnocení, stojí opravdu za to. Tady jsem jen letmo zavítala na recenze a zjistila jsem, že tradičně si zahráli rasové a typové škatulata hýbejte se. Rusové nejsou v dnešní době vítaní, proto i tady je náhražka, jak smutné.
Byl jsem velmi zvědav na místní recenzenty, protože to na IMDb je fakt síla. Tudíž mne poměrně vysoké hodnocení překvapilo. Předlohu neznám, takže v tomto smyslu nemohu posoudit, ale to, co jsem viděl, je děs. Rozhodně nejsem cílovka. Nevydržel jsem ani do konce prvního dílu. Takže tak.
Knížky jsem četla několikrát a film jsem taky viděla, takže pro mě tento seriál rozhodně není, nikdo z herců mi nesedí do obsazených rolí a veškerý plot je jeden velký mišmaš všech knížek do sebe + random věci co si vymysleli scénáristi.