Super/Natural vypadá podle ze všeho nejzajímavěji, Love Island Česko & Slovensko na mě působí dojmem, že by jej nesledovali ani Okamurovci :-)
Tak a nova sezona moze zacat... Pri tomto tempe navratov mojich oblubenych serialov sa cistenie watchlistu odklada na neurcito 😁
Tak těším se asi nejvíc na Home Economics a NCIS Hawaii, to si mě kupodivu získalo předchozí série.
A z novinek se mega těším na Reboot, už jenom kvůli tomu hereckému ansámblu. Takže doufám, že to bude skvělé.
Rozhodně se nejvíc těším na Karen Pirie. Nedávno jsem o ní přečetla všechny knížky, co u nás vyšly. Autorku Val McDermid jsem objevila po zhlédnutí seriálu Wire in the Blood, a jsem moc ráda, že byla natočena další knižní série.
Podívat se chci i na Crossfire, důvodem je Keeley Hawes.
Designing Miami má obrázok zo Selling Sunset.
Nie, žeby išlo o život, len som si všimla. :)
legolenka napsal(a):
Rozhodně se nejvíc těším na Karen Pirie.
Souhlas. Když jsem se tou kupou probíral, tak tohle z toho úplně vyčuhovalo i tím obrázkem. Neumět číst, tak si to z toho všeho vyberu podle fotky.
Bohové, Fire už je zase zpátky *tluče zoufalstvím hlavou o zeď..* Ale jinak místní popisek k ChF fakt NUTNĚ potřebuje změnit.. A nejenom proto, že zmínka o Leslie fakt FURT BOLÍ :(. *Ať je tahle sérka poslední, ať je tahle sérka poslední, ať je tahle sérka poslední...*
Jinak se vrací staří známí, takže se těším na NCIS: Hawai´i, který mě na rozdíl od staršího sourozence i baví a má daleko sympatičtější postavy a na závěrečnou řadu New Amsterdam. Jsem zvědavá, jak se osudy postav uzavřou (hlavně když se nevrací Helen). A taky jsem zvědavá, co jim tentokrát spadne na hlavu v 9-1-1.. Ti mívají premiéry sezon naprosto šílený, takže se těším :D. Jo a Nolan vlastně začíná už taky, tak snad mu ta přestřelka z finále minulé sezony bude k něčemu dobrá v té nové :D.
No a z novinek mě tentokrát zaujalo Crossfire, Bali, Quantum Leap (i když neznám originál), The Cave rescue a Reboot.
Andor bude pecka, je to skvěle zpracované, jako Rogue One. A také jsem zvědavý na Super/Natural, to bude taky parádní "scifi". Pro mnohé může být řada schopností zvířat překvapující, některé jsou i vzorem pro filmové zpracování.
Ten popisek u NCIS by to chtělo aktualizovat. Gibbs (Mark Harmon) už tam není šéfem týmu.
_karel_ napsal(a):
Ten popisek u NCIS by to chtělo aktualizovat. Gibbs (Mark Harmon) už tam není šéfem týmu.
Tak ony ty popisky jsou hlavně pro lidi, co na to ještě nekoukaj, aby si udělali představu o čem to je. Pochybuju, že někdo, kdo má za sebou 19 sérií potřebuje popisek...