Mali by prestať točiť seriály inšpirované knihami, mám potom nutkanie si tie knihy prečítať :D
Mummy napsal(a):
Mali by prestať točiť seriály inšpirované knihami, mám potom nutkanie si tie knihy prečítať :D
:D To je ale nejlepší inspirační zdroj :D Většinou točí podle knihy, nebo pak podle nějaké dřívější seriálové předlohy :D Originály už nejsou v módě...
Ale to peklo, keď sa konečne rozhodnem prečítať Pretty Little Liars a zistím, že už vyšlo 12 kníh a má ich byť ešte viac :D
Mummy napsal(a):
Jestli myslíš HG, tak ty stojí za to si přečíst i bez seriálu a filmu :D
A já jsem za to ráda, mám díky tomu co číst :D
HG mám dávno prečítané, myslím The Selection. A aj okrem toho mám v to-read zozname asi 100 kníh a seriálové predlohy mi ho potom len predlžujú :D
Mummy napsal(a):
HG mám dávno prečítané, myslím The Selection. A aj okrem toho mám v to-read zozname asi 100 kníh a seriálové predlohy mi ho potom len predlžujú :D
Jo takhle, já to celý špatně pochopila :D Myslela jsem, že Selection je na motivy knížek HG, blbě čtu :D Já jich mám přesně 102 v to-read a vůbec mi to prodlužování nevadí :D
Lucius napsal(a):
Jo takhle, já to celý špatně pochopila :D Myslela jsem, že Selection je na motivy knížek HG, blbě čtu :D Já jich mám přesně 102 v to-read a vůbec mi to prodlužování nevadí :D
Nečteš blbě, ono je to nepřesně napsané :) Už podle zdroje...
Selection zní celkem zajímavě. Jsem pro, aby se v příští sezóně dával třeba místo Beauty and the Beast :D
misulka78 napsal(a):
Selection zní celkem zajímavě. Jsem pro, aby se v příští sezóně dával třeba místo Beauty and the Beast :D
Skoro to vidím tak, že Kráska zůstane a tohle půjde místo Carrie...
Lucius napsal(a):
Myslela jsem, že Selection je na motivy knížek HG
The Selection je aj kniha, ale ževraj sa podobá Hunger Games, neviem posúdiť, zatiaľ som nečítala.
Selection zní dost příšerně, ale Welcome to the family se mi líbí, to by vůbec nemuselo bejt špatný. :)
no tak ten popis Selection mě celkem demotivoval se na to podívat, i když jsem to prvně plánovala... myslela jsem, že to opravdu bude na styl HG, a ne Hotel Paradise na jiný způsob...
Já zas tajně doufám, že se Carrie ještě rozjede a neodpadne. Je to boží.
misulka78 napsal(a):
Tak to teda ani náhodou :-) Kristin musí jet dál :D
podle popisu se trochu bojím, že Selection bude jen mírně atypická pohádka O Popelce...
phoebess napsal(a):
podle popisu se trochu bojím, že Selection bude jen mírně atypická pohádka O Popelce...
Taky bych to tak viděla. Něco jako mix Popelky a The Bachelor. Na druhou stranu neříkám, že se mi ten popis nelíbí :)
Mummy napsal(a):
o tom mi vykládej. game of thrones.
no jako loni jsem si říkala, že selection bude blbost, i když by z toho mohl být slušný film, kdyby moc nezabředli do toho odboje, prostě další romanťák. ještě jsem pak viděla na youtube video s fanynkou knihy, kde vysvětlovala, o čem to je, až na konci mi došlo, že to je sama autorka, tak to ve mně důvěru taky moc nevzbudilo, ale asi na tom musí něco být, když to zkouší natočit už podruhé, ne?