Diskuze k článku Novinka pod lupou: Andor (Disney+)
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
28. 9. 2022 / 11:21:37 (před 2 roky)
off

Právě jsem dokoukal E04 a musím Andor pochválit. Lucasovo universum SW léta upřímně nesnáším (od prvního setkání s ním před lety, kdy jsem se těšil na pořádnou scifárnu a dostal jsem stupido pohádku s debilními figurami sříbrného a zlatého robota. Dodnes cítím to zklamání a hnus.

Andor je jiné kafe, vazba na původ je co nejvíce potlačena, vytratil se dojem, že by šlo o dílo, promárně točené pro obveselení mentálně retardovaných. Zkrátka je to trochu nadstaně natočený kousek, který potěší i diváky, které Lucasovy začátky rozzuřily.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 28. 9. 2022 / 12:44:57
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
28. 9. 2022 / 11:57:33 (před 2 roky)
off

Nechápu, proč se tu na jednu stranu píše, že SW filmy a seriály jsou jak přes kopírák a pak na druhou stranu se zde ihbed zkritizuje, že zde není jedná akce za druhou, světelné meče tu nejsou (což je moc dobře, protože od nove trilogie s nimi souboje jsou úplně tragické, třeba v animacích, které jsem nedávno viděl jsou milionkrát záživnější) a pak, že tempo je pomalé, nic se tam neděje, já jsem osobně rád, že to je konečně něco aspoň trochu odlišného. Já nepotřebuju vidět v seriálech jen akci abych byl spokojený.

Za 4 díly zde nebylo tolik logických nesmyslů jako v jediné epizodě Obi-Wan Kenobi, takže i scénář se vylepšil což je paráda. Upřímně jsem od seriálu neměl žádná očekávání, zprvu to vypadalo jen na klasickou snahu podojit značku, ale už teď mi seriál dokázal, že jsem se mýlil. Teď už zbývá jen doufat, že si udrží stávající kvalitu do konce...

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 9. 2022 / 12:05:58 (před 2 roky)
off
A.R.G.U.S. napsal(a):

Já jsem osobně rád, že to je konečně něco aspoň trochu odlišného. Já nepotřebuju vidět v seriálech jen akci abych byl spokojený.

Tak to je super, to je hlavní :) Každý ocení něco jiného, mně tam chybí ty dané věci, proto jsem je zmínila, tobě to vyhovuje, proto jsi to zmínil, to jsou prostě názory dvou sledujících a není na tom nic, co by se nedalo chápat :)