Diskuze k článku Netflix v říjnu
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
29. 9. 2022 / 19:50:18 (před 2 roky)
off

Konečně po roce od odvysílání ve Finsku mi z watchlistu zmizí ta třetí série Karppi... aneb těším se! :-)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
30. 9. 2022 / 02:25:46 (před 2 roky)
off
Furiant napsal(a):

Konečně po roce od odvysílání ve Finsku mi z watchlistu zmizí ta třetí série Karppi... aneb těším se! :-)

Presne. Konečne sme sa dočkali tretej série aj my. Nemci to pokiaľ viem mali už niekedy pred polrokom.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
30. 9. 2022 / 08:55:16 (před 2 roky)
off
Arkantos napsal(a):

Presne. Konečne sme sa dočkali tretej série aj my. Nemci to pokiaľ viem mali už niekedy pred polrokom.

Někteří z nás se dočkali mnohem dříve. Závislost na placených službách má mnohá negativa včetně čekání:-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
30. 9. 2022 / 14:24:55 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Někteří z nás se dočkali mnohem dříve. Závislost na placených službách má mnohá negativa včetně čekání:-)

To nie je závislosť. Tiež som si to mohol stiahnuť a pozrieť. Ale pravda je taká, že k sťahovniu seriálov sa mi už nechce vracať. Plus, keď vezmem do úvahy koľko serialov a filmov je na Netflix, Hbo a DIsney (tieto mám platené), tak mám väčšinou čo pozerať. Aj keď nejde o nové seriály ale staršie, ktoré som ešte nevidel.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 10. 2022 / 03:37:09 (před 2 roky)
off
Arkantos napsal(a):

To nie je závislosť. Tiež som si to mohol stiahnuť a pozrieť. Ale pravda je taká, že k sťahovniu seriálov sa mi už nechce vracať. Plus, keď vezmem do úvahy koľko serialov a filmov je na Netflix, Hbo a DIsney (tieto mám platené), tak mám väčšinou čo pozerať. Aj keď nejde o nové seriály ale staršie, ktoré som ešte nevidel.

Patrně jsem to napsal nejednoznačně. Závislostí jsem myslel stav, kdy je divák odkázaný na libovůli/rozhodnutí streamovací(ch) společnosti(í), kdy, co a v jakých intervalech zpřístupní, nebo znepřístupní díla. Zásoba seriálů, které mám uložené a průběžně doplňované neviděné o nové, nebo staré/chtěné kousky je natolik obsáhlá, že jsem výrazně méně závislý.

Není to o finanční výhodnosti, odhaduju, že náklady na HW již dávno přesáhly cenu, kterou bych zaplatil za doživotní předplatné u všech streamovacích společností :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."