Díky za statistiku, jo u toho Dahmera jsem to čekala, že se udrží, jsem zvědavá kam až se dostane.
Deaneira napsal(a):
Díky za statistiku, jo u toho Dahmera jsem to čekala, že se udrží, jsem zvědavá kam až se dostane.
To jo ten frčí jak o život. Necelé dva týdný a má 500 milionů. Bridgertonovi mají za 4 startovní týdny 656 milionů. Takže předpokládám, že je přejede jako nic.
Mě to tedy překvapuje vzhledem k tomu, jak pomalé tempo to má. Při třetím díle jsem to vzdal a skočil na poslední, to se fakt nedalo :)
petrSF napsal(a):
Mě to tedy překvapuje vzhledem k tomu, jak pomalé tempo to má. Při třetím díle jsem to vzdal a skočil na poslední, to se fakt nedalo :)
Jsi měl zařadit vyšší rychlost přehrávání než tvých oblíbených 1.1x (pokud si to dobře pamatuju) ;D
petrSF napsal(a):
Ano možná je deset dílů trochu moc, ale tady to díky tomu počtu vytváří tu atmosféru, to co je na tomhle zpracování tak dobré. Hlavně zrovna u jeho případu je vytvoření té atmosféry a popis všeho důležity.
IrmaVep napsal(a):
Jsi měl zařadit vyšší rychlost přehrávání než tvých oblíbených 1.1x (pokud si to dobře pamatuju) ;D
Do 1.1x mi bohužel háží vidle streamovací služby, které takovou základní funkci, která ušetří desítky hodin ročně, aniž by to sledující poznal, nenabízí :( Tohle šlo sledovat i s netflixovským 1.5x, ale ani tak jsem to nedal :)