Uvidíme co přinesou další díly, ale pilot mě k dalšímu sledování moc nenavnadil.
Evo, ve filmu se vedle Toma Cruise zaskvěl Brad Pitt a pro něj to byl výstřel mezi hvězdy. Film je trochu odlišný, hlavně myšlenkově. Seriál jsem po pilotu vzdal.
Film jsem jako teenager milovala. Tady jsem měla problém dokoukat i trailer. Hlavně to obsazení mi teda vůbec nesedí. Asi si počkám na více reakcí a pak se rozhodnu, jestli tomu dát šanci.
Ale musím říct, že tenhle trend, kdy se točí předělávky nebo nové verze věcí, které stále fungují ve verzi původní, mi začíná pěkně štvát. To opravdu není nikdo schopný přijít s něčím originálním?!
Baldr0 napsal(a):
Ale musím říct, že tenhle trend, kdy se točí předělávky nebo nové verze věcí, které stále fungují ve verzi původní, mi začíná pěkně štvát. To opravdu není nikdo schopný přijít s něčím originálním?!
Remaky jsou skoro stejně staré jako Hollywood. Populární tituly se točí pořád dokola. A popravdě tenhle film měl neskutečnou kliku na herce. Kdyby se tam nepotkali Cruise a Pitt, kteří patří mezi elitní hvězdy i teď, což je spíš hollywoodská výjimka (byť Pittova kariéra už dost pokulhává), tak většina dnešních mladých diváků by ten film neznala. Tak proč jim to nenaservírovat znovu.
Nevada napsal(a):
...tak většina dnešních mladých diváků by ten film neznala. Tak proč jim to nenaservírovat znovu.
Pokud možno s horšími herci, režií a scénářem, zjednodušeným, modifikovaným a roztahaným dějem, odůsledně obohaceným o "výchovné prvky". Co na tom, že vznikne paskvil...