Budem trochu oponovat, ale v tomto pripade treba pozriet cely serial, pilot nestaci, aby niekto precitil tu atmosferu 😉 Za mna je to urcite vynikajuci pocin a aj horor, mozno trochu light, ale ma ten hororovy naboj (zasa treba pozriet aj zvysok epizod, pilot je len zoznamovaci). Anya teda dievca na voziku je v pilote dost neprijemna, ale v dalsich epizodach sa stava viac sympatickou, ked sa rozvinie viac jej pribeh. Za mna cele osadenstvo super, ale to pisem zasa v kontexte toho, ze som videl celu seriu. Inak privital by som aj druhu seriu, ale obavam sa, ze tuto je dej celkom uzavrety, aj ked samozrejme nejaky cliffhanger tam je.
Podľa mňa dobrý seriál s pár parádnymi hororovými momentmi. Rozhodne nesúhlasím s uzavretým koncom. Takmer na polovicu otázok sme odpoveď nedostali, takže druhá séria by mohla byť.
KothyKlaudi napsal(a):
Podľa mňa dobrý seriál s pár parádnymi hororovými momentmi. Rozhodne nesúhlasím s uzavretým koncom. Takmer na polovicu otázok sme odpoveď nedostali, takže druhá séria by mohla byť.
Ano, aj ja by som privital druhu seriu len som zdielal nazor, ze sa mi zda dej celkom uzavrety az na zaverecny cliffhanger aspon tak mi pripadala zaverecna cast, ale to uz k pocinom Mika Flanagana asi patri 😀 Par otazok sice zostalo otvorenych, len ci to bude dost na kvalitnu druhu seriu alebo len zbytocne natahovanie.
tak ja pozrela cely...
pekne ukazali stranku ako clovek vnima ortiel smrti, ktory nad nim visi.
ale inak mi to prislo ako taka "limonadka"
od hororu to malo daleko.. a ja som horor fanda a cakala som od rezisera nieco viac. minimalne ako midnight mass...
prislo mi to ako taky CW-ckovy teen serial akurat s temou smrti
niekde som citala ze tam bolo vela lakaciek.. no kruci, ja sa nezlakla ani jeden krat...
takze ak chce niekto nieco, co ho rozosmutni, do toho.. ak sa chce bat.. tak nech ide na nieco ine
ale to je len moj nazor:-) kazdy ma ine chute.