3 "výhry" + Červený trpaslík (hurá za něj). Já jsem spokojená :) ... a gratuluji všem vítězům.
Mně tyhle "hitparádové" srandičky baví, takže i když bych raději v sekci komedie viděl Ted Lasso, tak chápu hlas lidu a sem s dalším žebříčkem.
COŽE?? Hrouzek porazil Simonova kocoura??? Ostuda!! Ostuda!! Styďte se.. :D. Ale aspoň že to nebyl Mikýř, toho bych asi nevydejchala vůbec. Ostatní kategorie šly mimo mě, tak se snad už ani nerozčiluju nad výsledky...
To je asi poprvé, co jsem s výsledky docela spokojený :)
Vyhlasenie vysledkov mi pripomenulo nase predosle ankety, aj by som prijal nejaku zasa... a s vysledkami som viac menej spokojny, u mna 5 spravnych tipov. Akurat Sien slavy by som viac doprial SPN 😉
andromache napsal(a):
COŽE?? Hrouzek porazil Simonova kocoura??? Ostuda!! Ostuda!! Styďte se.. :D.
Shoda. Ve snu by mě nenapadlo, že Simon's cat nezvítězí. Kompenzuje to ale Red Dwarf.
Ocenění by se býval byl zasloužil Star Trek: Strange New Worlds. Ne, že by to bylo cosi přelomového, právě naopak a právě proto jsem doufal v ocenění. Proto, že je to Star Trek nezprzněný wokeizmem (fuj), v novém oblečku, v podobě, jaká získala několik generací fanoušků.
4x vítězství, ale nejvíc mě vyděsila prohra již zmiňovaného Simon's Cat, to fakt nechápu. 🙁
Taky se přidávám k těm anketám, nějaká by zase bodla 😉
Mimochodem, budou se rozdávat trofeje?
Jsem ráda za vítězství Červeného trpaslíka a Daredevila, u ostatních kategorií jsem hlasovala jinak, ale nevadí. :-)
4x shoda a 2x jsem nehlasovala, ale "výhra" mě potěšila :)
7 správných tipů... To docela potěší. Jsem fakt rád, že se do Síně slávy dostal Trpaslík. Ten seriál si to fakt zaslouží. A úvodní titulky za Daredrvila jsou taky fajn.