Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Winchesters (The CW)
Eviik
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 10. 2022 / 12:34:39 (před 2 roky)
off

Hm, tak tohle jsou opravdu dost zajímavě rozprostřená hodnocení, díky za ně! Nějak se nemůžu přimět k tomu dát si to do watchlistu (SPN jsem viděla celé, první série mám nejradši), ale hrozně by mě zajímalo jediné: Jak sakra vysvětlí to, že John na začátku první série opravdu neměl vědět o démonech zhola nic? Deus ex machina alá někdo mu promaže paměť? Právě znovu koukáme na první sérii a já si prostě nedokážu představit jak se má to, co jsem viděla v trailerech zaonačit tak, aby to nebyla alternativní realita. :D (Vím, že trailery můžou být matoucí, ale stejně...)

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
20. 10. 2022 / 14:25:09 (před 2 roky)
off

Za mna je to celkom podareny kusok s takym SPN nabojom 😉 Samozrejme SPN to nie je, ale kedze je to prequel, tak sa mi pacia vsetky tie odkazy na original plus samozrejme Dean ako rozpravac. A ma to taku SPN atmosferu takze to mi je celkom sympaticke, lebo mi to pride, ze pozeram len nieco ine z toho isteho univerza 😉

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 10. 2022 / 14:58:59 (před 2 roky)
off

Nebolo to zlé a to som sa dosť bála. Z tých potenciálnych spin-offov určite najlepšia možnosť. Som ochotná veriť Jensenovi a nateraz si nevšímať nezrovnalostí s už existujúcim kánonom, ak to v priebehu seriálu rozumne vysvetlia. John a Mary sú sympatickí, Carlos je doslova ako Cisco z Wishu :D Štvrtá hrdinka je nesympatická a vyslovene do počtu.

Čo mi vadilo, bola prílišná povrchnosť a rýchle skákanie z jednej akčnej scény do druhej. Akoby chceli ukázať všetko naraz, aj démonov, aj exorcizmus, aj Men of letters, aj monštrá, aj záhady zmiznutých otcov, atď. a ide to na úkor hĺbky a postupného gradovania. Chýba mi to pomalšie tempo pôvodného Supernaturalu, kde bola lepšia možnosť vykresliť postavy a vzťahy medzi nimi.

Ale ako celok to bolo fajn, s veľkým potenciálom do budúcnosti.