Díky za milé připomenutí Přátel! Hrozně se mi líbí to přetrvávající přátelství "i přes obrazovku" u Courteney a Jennifer ;)
Přátelé sou stejně nejlepší sitcom a upřímně pochybuju že je kdy něco překoná. Byli dokonalí všech 10 řad.;)
Taky jsem ráda za připomenutí Přátel, když mám volnou chvíli, tak se na podívám... děkuju za tento článek ;)
Supr článek, ani jsem netušila, že hostovali společně navzájem ve svých seriálech. A to bude Courtney hostovat i v Go On. Díky za skvělý článek.
Je fajn si připomenout starý seriály, zvlášť když Přátelé patří mezi mojí TOPku :-) Ale je pravda, že nejvíc je slyšet o Jenn a to beru jen kariérně, neberu její osobní život :-)
Skvělí článek, miluju Přátele a je vždycky hezké si je nějak připomenout.
Jeden z nejlepších seriálů, které se dají vidět stokrát a nepřestanou mě bavit :)Je hezké, že se Přátelé dál vídají :) upřímně bych se dost divila, kdyby to bylo jinak, přece jen deset let spolupráce se musí někde odrazit :) A když vidím občas nesestříhaný scény, tak si museli užívat neskutečně moc srandy nejen při natáčení :)
Jezis, co jako fakt? Sedmkrat potratila? Chudak zenska :(.
Luci Frid napsal(a):
Jezis, co jako fakt? Sedmkrat potratila? Chudak zenska :(.
Souhlasím. Já bych to tolikrát snad ani nezkoušela... :(
Tak s tímhle jste mi vážně udělali radost, tenhle seriál naprosto zbožňuju. Jako jeden z mála seriálů si udržel vysokou úroveň po celou dobu vysílání, a to není pro 10 řad zrovna lehké, většinu seriálů dlouhé vysílání položí, "ztratí kouzlo", nebo prostě začne nudit. Navíc jako jeden z hodně mála seriálů nepotřeboval přidávat nové hlavní postavy, prostě si vystačil s těmi, se kterými začal (přítele Phoebe Mikea nepočítám, neobjevoval se tam zase tak často). Tenhle seriál prostě baví i po skoro 20-ti letech od začátku vysílání (vážně nemůžu uvěřit, že už je to skoro 20 let), kdykoliv jdou Přátelé v televizi můžu se na ně koukat a přesto mě neomrzí, což se mi u většiny seriálů nestává...
Navíc se mi líbí (líbilo) jak všichni drží při sobě i v civilním životě (viz např. Jennifer s Courteney).
děkuji za milé připomenutí přátel. na seriál se dá koukat pořád dokola, jsou nezapomenutelní.
At dělaj co dělaj, Friend prostě je jejich zásadní bod v kariéře:))
ty jo, Matthew Perry je tátovi hrozně podobnej! až mě z toho trochu zamrazilo...
Anyk napsal(a):
ty jo, Matthew Perry je tátovi hrozně podobnej! až mě z toho trochu zamrazilo...
To jo velká podoba tam je =)
Jsem ráda za připomenutí a vlastně jsem se i dozvěděla co se s nimi po skončení seriálu stalo. Možná mě i tenhle článek trochu nakousl a kouknu na Cougar Town, uvidíme =)
moc děkuju za článek, Přátelé jsou podle mě nejlepší seriál co existuje-jak už se tady zmiňovalo, málokterý seriály si udrží laťku po všechny série, ale Přátelům se to povedlo :) taky mě dostala informace že Jenn, Courteney a Lisa spolu obědvali každý den po deset let natáčení, jestli je to pravda tak je to vážně úžasný :)
Gingy napsal(a):
Možná mě i tenhle článek trochu nakousl a kouknu na Cougar Town, uvidíme =)
cougar town je fajn, ale seriál se našel až tak v polovině první řady, do tý doby byla jules (courteney) jen puma co loví zajíčky :)
nevermore napsal(a):
Přátelé sou stejně nejlepší sitcom a upřímně pochybuju že je kdy něco překoná. Byli dokonalí všech 10 řad.;)
A s tím naprosto souhlasím. Díky za článek
Děkuju za článek, je super :) Zrovna nedávno jsem si říkal, že Přátelé jsou jediný seriál, který mě baví všech 10 serií, ani jedna není špatná... :)
Frki napsal(a):
Děkuju za článek, je super :) Zrovna nedávno jsem si říkal, že Přátelé jsou jediný seriál, který mě baví všech 10 serií, ani jedna není špatná... :)
musím jen souhlasit :D
pokud to byla jednorázová událost i pokud budou následovat podobné články na další seriály, vybrat zrovna přátele bylo opravdu to správné, je to totiž seriál s velkým s. nemůžete říct o žádném jiném, že by za celou svou dobu působení nezměnil hlavní postavy (nikdo neodešel ani nepřišel), že by byly všechny postavy tak rovnocenné (všude jinde mají různé platy a přátelé dokonce byli v úvodních titulkách podle abecedy) a upřímně, kolik seriálů v té době, kromě odpoledních soap oper, natáčelo 10 let, dnes je to běžnější, ale tehdy... nehledě na to, že v době, kdy hraní v seriálech bylo považováno vůči filmům za podřadné, cože se dneska obrací, se hollywoodské hvězdy samy nabízely producentům a prosily je o aspoň mini roličku v seriálu. ano, přátelé už dnes nevévodí žebříčkům nejlepších seriálů, jako když jsem před několika lety objevila internet, ale podle mě jsou přátelé naprosto neporovnatelní s jakýmkoliv jiným seriálem. oni vlastně dali význam sousloví "kultovní seriál" (kultovní neznamená komediální, jak si myslí nova). za tohle redakci opravdu palec nahoru.
spoustu věcí jsem věděla, něco překvapilo, ale zase mi to hlavně připomnělo seriál comeback, který jsem už dávno chtěla vidět a zdá se to nemožné.