Diskuze k článku Novinka pod lupou: Případy mimořádné Marty (Nova)
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 10. 2022 / 14:40:58 (před 2 roky)
off

Bolo by zaujímavé porovnať to so slovenskou verziou, ak niekto videl obe.

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
30. 10. 2022 / 16:11:26 (před 2 roky)
off
sonkad napsal(a):

Slovenskou verzi jsem dokoukala minulý týden a teď i  českou, tedy jen první díl, absolutně nesrovnatelné slovenská je mnohem lepší což jsem i čekala. Ta naše je doslova trapná od začátku do konce a hlavní postava mi tak lezla na nervy, že to bylo neskutečný, Zach to fakt zachránit nedokázal. Upřímně hodně dělá i výběr hereček do hlavní role, na Slovensku se to prostě povedlo líp, já Dykovou obecně moc nemusím, ale říkala jsem si že zrovna tohle by ji sedět mohlo, tak ne no 🤷‍♀️

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 10. 2022 / 16:12:04
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
31. 10. 2022 / 12:10:30 (před 2 roky)
off
sonkad napsal(a):

Tak mi to nedalo a zkusila jsem první díl i Výnimočné Nikol, protože asi nikdy nepochopím místní trend opěvovat sousední verze seriálů nad těmi našimi (ještě víc nikdy nepochopím už jen proč vůbec dvě samostatné verze vznikají).

Musím uznat, že slovenská Táňa je milionkrát lepší než česká Táňa (což však nemění nic na nesnesitelnosti postavy všeobecně) a líbilo se mi větší zapojení bývalého manžela. Jinak to nebylo ani vtipnější, ani kvalitnější, téměř vše naprosto totožné. Na naší Martě mě každopádně mnohem víc bavilo prostředí (exteriéry i interiéry), lepší vedlejší postavy a jejich obsazení (a to třeba včetně dětí) a máme rozhodně lépe znějící název. Suma sumárum za mě procentuálně nastejno.

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
31. 10. 2022 / 14:18:33 (před 2 roky)
off

Ďakujem za názory a porovnanie 😊