Diskuze k článku Zaklínač bude mít novou tvář
Hurvi
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
29. 10. 2022 / 21:59:11 (před 2 roky)
off

Tak nejako dúfam, že je to prvoaprílový žart. Radšej by som Cavilla videl ako Geralta než ako Supermana...

richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
29. 10. 2022 / 22:03:43 (před 2 roky)
off

Nebo to taky ukazuje na nějaké tvůrčí problémy, že z toho couvá.

Richard
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
29. 10. 2022 / 22:12:15 (před 2 roky)
off

Nějak instinktivně jsem zkontroloval, jestli není apríl... No asi mi to ani nevadí, Liama mám rád a sice to bude docela bordel v tom vzhledu, ale co už, Cavill se stejně nikomu nelíbil, ne?

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
29. 10. 2022 / 22:19:10 (před 2 roky)
off

Neviem teda, mam z tejto spravy dost zmiesane pocity. Zmenit uplne hlavnu postavu po 3 seriach... Ale snad si na to zvyknem a Liam sa toho zhosti minimalne tak dobre ako Henry. Ale aj tak stale dufam, ze je to len niekoho vtip...

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
29. 10. 2022 / 22:36:24 (před 2 roky)
off

Fíha. Já čekal, že po prosáknutí těch informací o totální neúctě scénaristů k předloze se protočí jejich tým. Ne hlavní tahoun seriálu. Mno, dobře dělá. Tak si k GWGB připíšeme další čárku a jedeme dál.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
29. 10. 2022 / 22:49:27 (před 2 roky)
off
F.Valek napsal(a):

Nějak instinktivně jsem zkontroloval, jestli není apríl... No asi mi to ani nevadí, Liama mám rád a sice to bude docela bordel v tom vzhledu, ale co už, Cavill se stejně nikomu nelíbil, ne?

Podľa reakcií na Twitteri sa práveže veľa ľuďom páčil a sú z toho rozčarovaní.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
29. 10. 2022 / 23:05:50 (před 2 roky)
off

Nedívím se mu herecky ani lidsky. Herecky se objevila možnost se vrátit k DC, takže když lidsky viděl, že se adaptace jeho oblíbené ságy rozpadá tvůrcům pod rukama, a směřují to dobrovolně a vědomě do pekel, tak se na tom už nechtěl dál podílet.

Jsem zvědavý, jestli ta 4. řada vůbec vznikne, a jestli jo, tak čekám, že bude poslední, tohle nemůže dopadnout dobře, jak z hlediska tvůrčího procesu, tak z hlediska reakcí fans.

patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
30. 10. 2022 / 05:38:45 (před 2 roky)
off

Tak toto je šok. Spočiatku som mal problém si na Cavilla zvyknúť, ale ukázalo sa, že je skvelý Geralt a takto preobsadiť najhlavnejšiu postavu je brutál. Je možné, že po 3. sérii som so seriálom skončil.

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
30. 10. 2022 / 07:15:40 (před 2 roky)
off

Proč takové polovičaté řešení? Proč zase běloch? Přeci každej znalec Sapkowského ví, že Geralt byla černej transdžendr.

ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
30. 10. 2022 / 11:48:35 (před 2 roky)
off

Tak to jsem tedy pěkně otrávená. :(

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 10. 2022 / 11:50:54 (před 2 roky)
off
fabec1222 napsal(a):

Jsem zvědavý, jestli ta 4. řada vůbec vznikne, a jestli jo, tak čekám, že bude poslední, tohle nemůže dopadnout dobře, jak z hlediska tvůrčího procesu, tak z hlediska reakcí fans.

Vznikne. Ono to v tom článku trochu zapadá, ale je schválená. I s Hemsworthem to bude pořád divácky atraktivní.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 10. 2022 / 11:51:59 (před 2 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Proč takové polovičaté řešení? Proč zase běloch? Přeci každej znalec Sapkowského ví, že Geralt byla černej transdžendr.

Ukňučeným fňuknám se tvůrci nezavděčí tak ani tak, takže co by si z nich dělali hlavu.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
30. 10. 2022 / 14:41:07 (před 2 roky)
off
phoboska napsal(a):

Podľa reakcií na Twitteri sa práveže veľa ľuďom páčil a sú z toho rozčarovaní.

No, to je problém lidí, nadávat na co jde, ale když se to změní, tak nadávat znovu a najednou vše předtím bylo správné. Uznávám, že Cavill má fanoušky, proč ne, ale osobně si myslím, že když Liama dobře nalíčí, tak bude vypadat jak Geralt z her. :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
30. 10. 2022 / 15:19:52 (před 2 roky)
off

V seriálu Spartacus nahradil v hlavní roli McIntyre těžce nemocného Whitfielda a diváci se s tím také vyrovnali. Je to nepříjemný, dá práci si na to zvyknout (bez ohledu na kvalitu práce, odvedenou v maskérně a postprodukci), ale mnohem horší je, když adaptace přestane splňovat očekávání čtenářů předlohy, nebo dokonce dojde k jejímu "modnímu wokeistickému zprasení", jak naznačil _karel_. To poslední doufám nehrozí.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
30. 10. 2022 / 19:52:25 (před 2 roky)
off

Popravdě, mně je to jedno. Ten seriál tak strašně zmrvili, že mu už nepomůže vůbec nic.

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
31. 10. 2022 / 20:21:54 (před 2 roky)
off

Tak to mě mrzí :( Na Cavilla se v normálním případě nemůžu vůbec dívat, ale jako Geralt byl dosti koukatelný... Mno, Liam taky není špatný a jako jeden z bratrů Hemsworthů by snad roli mohl zvládnout ;) :) tak uvidíme, ale na to správné vrčení Cavilla mít asi nebude 😅

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!