Až na jeden z nominovaných seriálů znám všechny a nějaké díly viděla. Ale přeci je tu jeden seriálový zástupce, co jsem viděla kompletně celý a tím je Lucifer. Takže má můj hlas pro toto kolo. :D
Jsem zvědavý, jestli si Lucifer i po ukončení drží silnou fanbase a vyhraje.
Dneska je to jednoduché a hlas jde Luciferovi. Ovšem obávám se dalších dní, seriálů s postavou v názvu mám oblíbených docela dost...
Jedine Spartacus. Serial, ktorý na rozdiel od Lucifera udržal kvalitu od prvej po poslednú sériu.
Lucík to má jasné, takže podpořím Spartaca, skvělý seriál.
Castle
Za mě dnes Ally, jelikož se bojím, aby vůbec postoupila v téhle sestavě.
Lucifera som nevidel, takze fandim Castle 😁
Těžké rozhodování mezi Castle a Lucifer 🤷♀️
Takže: Blossom jsem eliminoval hned. Castlea jsem teď nedávno začal, ale má to jisté, takže někdo jiný. Lucifer, Ally, Spartacus nebo Jordan. Všechny čtyři mám v plánu vidět, ale Lucifer to má také jisté, a při rozhodování mezi třemi to nakonec byla Jordan, na kterou se těším asi nejvíc, ale která bohužel vypadne, jak se zdá.
Koukám, že Blossom tady snad nikdo ani pořádně nezná :-). Jinak Lucík to má jisté, tak volím Spartaca (a nejenom proto, že mám zrovna v uších soundtrack k tomuto úžasnému seriálu).
A jinak jsem vážně zvědavá, jak moc se zase u pořadí jistého seriálu rozčílím :D.
Hlas pro Lucifera. :-)
Castle, Lucifer a Ally v jednom kole? Masakr. Chlapci to mají jisté, tak hlas dávám trhlé právničce.
První hlasování uzavřeno, postupují Lucifer, Castle a Ally. Druhé nominační kolo bude končit dnes o půlnoci.
Zas mám o důvod navíc tu hysterickou šílenou nánu, u které nechápu, jak mohla dokončit vysokou, nesnášet.. Chudák Sparty, schytat tak masakrózní kolo :(.